Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Άρτα – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε – «Αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός του πνεύμονας»

Τραγωδία στην Άρτα – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε – «Αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός του πνεύμονας»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 16χρονου ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού στην περιοχή Μικρό Φράγμα.

Εκεί, όπου ένας 16χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγητικό όπλο.

Το κυνήγι κατέληξε σε τραγωδία

Συνολικά οκτώ άτομα πήγαν για κυνήγι αγριογούρουνου και μοιράστηκαν σε δύο ομάδες με απόσταση πέντε λεπτών η μία από την άλλη.

H ευχάριστη διάθεση όλων άλλαξε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όταν μετά από έναν πυροβολισμό άκουσαν τις φωνές του 16χρονου.

Ο 33χρονος θείος του είχε πέσει νεκρός από σκάγια που δέχτηκε στην πλάτη.

«Βοήθεια. Βοήθεια. Ελάτε σας παρακαλώ γρήγορα. Εγώ τον πέτυχα. Εγώ τον σκότωσα», φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 16χρονου.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 16χρονου

Ο ανήλικος βλέποντας τον θείο του νεκρό και ενώ στο σημείο είχε φτάσει ο πατέρας του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά του.

Εκείνος σοκαρισμένος τον πήρε στα χέρια και τον μετέφερε σε σημείο ώστε να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Γιατί παιδί μου; Γιατί το έκανες αυτό;».

Μάχη για να σώσουν τον 16χρονο

Ο 16χρονος Γιάννης νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Άρτας με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Την ώρα που ο ανήλικος παλεύει για τη ζωή, έγινε η κηδεία του 33χρονου θείου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο με το οποίο ο 16χρονος πυροβόλησε και σκότωσε το θείο του, του το είχε δώσει ο δεύτερος αδερφός του πατέρα του.

«Αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός του πνεύμονας»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 16χρονου ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ.

«Ο Γιαννάκης είναι σχετικά καλά. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μετά το χειρουργείο και έχει περάσει και το πρώτο 24ωρο που ήταν σημαντικό. Μετά από 24 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία να τον ξυπνήσουμε, είναι ακόμα σε καταστολή. Οι βλάβες προκάλεσαν ζημιές στον αριστερό του πνεύμονα, αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός. Αλλά η οξυγόνωση του παιδιού είναι καλή. Για ένα δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του. Δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα», εξήγησε ο κ. Ναθαναήλ.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024