ΗΠΑ – Με κοροναϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Αμυνας – Είχε συναντηθεί με τον Μπάιντεν
Ο υπουργός Aμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Oστιν διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του με τηλεργασία για όσο θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του, τις επόμενες πέντε ημέρες.
Ο υπουργός Aμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Oστιν ανακοίνωσε χθες Κυριακή πως επιβεβαιώθηκε με εργαστηριακή εξέταση ότι έχει μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα της COVID-19.
Σε καραντίνα
Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του με τηλεργασία για όσο θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του, τις επόμενες πέντε ημέρες.
Στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Πεντάγωνο, ο κ. Οστιν εξήγησε πως υποβλήθηκε σε τεστ για τον SARS-CoV-2 νωρίτερα χθες, όταν άρχισαν να εκδηλώνονται τα συμπτώματα της COVID-19 ενώ βρισκόταν στο σπίτι του για τις διακοπές των εορτών.
Με τον Μπάιντεν
Διευκρίνισε πως είχε συναντηθεί για τελευταία φορά με τον αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν την 21η Δεκεμβρίου, μια εβδομάδα και πλέον προτού εκδηλωθούν τα συμπτώματα, και ότι είχε υποβληθεί σε τεστ με αρνητικό αποτέλεσμα εκείνο το πρωί.
Ο αμερικανός υπουργός Αμυνας είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά της COVID-19 και έλαβε την τρίτη, ενισχυτική δόση του τον Οκτώβριο.
Πηγή: ΑΠΕ
- Τα καρναβάλια στη Δυτική Μακεδονία στην καρδιά των Χριστουγεννιάτικων γιορτών – Τι είναι τα «Ραγκουτσάρια»
- Ελβετία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά
- Πληθωρισμός: Πώς μια χούφτα μεγάλες εταιρείες καθορίζουν τις τιμές
- Πώς τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας αναγκάζουν τη βιομηχανία τροφίμων να αλλάξει τακτική
- «Αυτά είναι τα δεδομένα για το μέλλον του Ταϊρίκ Τζόουνς – Γιατί δεν προχωράει η μεταγραφή»
- Πούτιν: Η CIA διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι η Ουκρανία δεν στόχευσε το σπίτι του ρώσου προέδρου





