
Στάθης Παναγιωτόπουλος – Λείπει η κάρτα SIM από το κινητό του – Οι δύο εκδοχές
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο
Έρευνες στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες σε βάρος του για revenge porn.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ωστόσο, από το κινητό που κατασχέθηκε στο σπίτι του 58χρονου παρουσιαστή λείπει η κάρτα SIM, γεγονός που έχει προβληματίσει τις αρχές.
Αυτή η εξέλιξη προκαλεί ανησυχία τόσο τα θύματα που τον έχουν καταγγείλει όσο και τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.
Σύμφωνα με τον ALPHA, η κάρτα SIM δεν υπήρχε εντός της συσκευής και ο Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για δύο πιθανά ενδεχόμενα:
- Είτε δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε
- Είτε την αφαίρεσε για να μη φαίνεται η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού
Ο κ. Λύτρας αναμένεται να υποβάλλει αίτημα στον ανακριτή ώστε ο 58χρονος να παραδώσει τη SIM, στην οποία ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικά στοιχεία.
«Το κινητό μπορεί να μην είναι καν το νούμερο που χρησιμοποιεί. Να βρούμε από κλήσεις ή ό,τι μπορεί να διερευνηθεί κι άλλα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση» υπογράμμισε ο δικηγόρος.
Δείτε αναλυτικά:
- Οργή Τραμπ για το πρόστιμο στην Google και προαναγγελία δασμού – «Δεν θα γίνουμε ο κουμπαράς της Ευρώπης»
- ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά τη συμφωνία με τους Σίξερς: «Να τους βοηθήσω να γίνουν ομάδα πρωταθλητισμού»
- Γιατί ο Κρίστοφερ Νόλαν απαγόρευσε τις μπότες Ugg στα γυρίσματα της «Οδύσσειας»;
- Σύρος: Δεν ασκήθηκαν διώξεις για τη δολοφονία της 42χρονης – Εισαγγελική εντολή για αναπαράσταση των γεγονότων
- Επίσημα στον Άρη ο Βασίλης Τολιόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2030
- Διακοπή της κυκλοφορίας του Προαστιακού λόγω κακοκαιρίας


