Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βατσλίκ – «Πρωτάθλημα και πρόκριση επί της Αταλάντα»

Βατσλίκ – «Πρωτάθλημα και πρόκριση επί της Αταλάντα»

Ο Τόμας Βατσλίκ έθεσε τους στόχους για το νέο έτος.

Ο Τόμας Βατσλίκ πέρασε τις μέρες των γιορτών στο Ντουμπάι μαζί με την οικογένειά του, φορτίζοντας τις… μπαταρίες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μέσω των social media, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έστειλε τις ευχές του στον κόσμο, ενώ έθεσε και τους στόχους του για το 2022. Το μήνυμα του Τσέχου γκολκίπερ είναι… διπλό. Πρωτάθλημα με τους ερυθρολεύκους και πρόκριση επί της Αταλάντα στο Europa League.

Η ανάρτηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού:

«Καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω να απολαύσατε τις τελευταίες μέρες της περσινής χρονιάς και να τις γιορτάσατε όπως πρέπει!

Μετά από συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου, μπόρεσα να φύγω νωρίτερα από την ομάδα καθώς μου έδωσαν μερικές επιπλέον μέρες άδειας. Η οικογένειά μου και εγώ το εκμεταλλευτήκαμε ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι, εκεί όπου γιορτάσαμε την Πρωτοχρονιά μαζί με τον πρώην συμπαίκτη μου στη Βασιλεία και μέλος της εθνικής ομάδας, Μάρεκ Σουχί και την οικογένειά του.

Ο ερχομός του νέου έτους συνδέεται και με τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς, και έχω αρκετές! Τον Φεβρουάριο, ο Ολυμπιακός και εγώ θα αντιμετωπίσουμε την πρώτη πρόκληση με τους διπλούς αγώνες στο Europa League με αντίπαλο την Αταλάντα, και θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο!

Τον Μάρτιο, η εθνική Τσεχίας μας περιμένει να παίξουμε στα play-offs του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι, που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα ήθελα πολύ να προκριθούμε!

Φυσικά και θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο πρωταθλήματος, τον οποίο δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω στην Ισπανία. Με την έλευση του καλοκαιριού, ανυπομονώ να αντιμετωπίσουμε τις κορυφαίες ομάδες του League of Nations, όπου θα αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Όμως πάνω από όλα, εύχομαι να να παραμείνω υγιής και η κατάσταση αναφορικά με τον κοροναϊό να βελτιωθεί και εμείς και οι φίλαθλοι να μην χάσουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως συνέβη τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ Εφήβων».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024