
Άκης Πετρετζίκης – Ο γιος του «χάλασε» τη βασιλόπιτα
Δείτε την απίθανη φωτογραφία που πόσταρε ο γνωστός σεφ
Οι πιο όμορφες γιορτές είναι οι φετινές για τον Άκη Πετρετζίκη και την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, αφού τις περνούν αγκαλιά με τον έξι μηνών γιο τους.
Το ζευγάρι έκανε Πρωτοχρονιά σε οικογενειακό κλίμα και ο γνωστός σεφ μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από την ξεχωριστή ημέρα με τον μικρό Αχιλλέα.
Τη στιγμή όμως, που ο σεφ θέλησε να βγάλει φωτογραφία τη βασιλόπιτα που έφτιαξε η σύζυγός του, ο γιος του θέλησε να την «καταστρέψει».
«Ο Αχιλλεάκος μας έχει ενστάσεις για το 2022 και μόλις χάλασε τη βασιλόπιτα της μαμάς!», έγραψε με χιούμορ στην ανάρτησή του.
Δείτε την παρακάτω
- Αίγιο: Πυρίτιδα και DNA στο μικροσκόπιο των Αρχών – Τα κρίσιμα ευρήματα της έρευνας για το διπλό φονικό
- Δεν έχει κλείσει η υπόθεση των F-35 για την Τουρκία – Τραμπ: «Κανείς δεν μου λέει τι πρέπει να πουλάμε»
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σιώπη, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Καραγκιουμρούκ
- Εξαμίλια Κορινθίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο
- ΕΛΑΣ: Δεν γίνεται να συνηθίσουμε ως «κακιά στιγμή» τον θάνατο ανθρώπου που πάει να βγάλει το μεροκάματο
- Π. Δουδωνής: Σφοδρή αντίδραση για τη δήλωση Μητσοτάκη «που αντιβαίνει τον πυρήνα του συνταγματισμού»



