
Πρέβεζα – Άγιος Βασίλης με jet ski μοίρασε δώρα σε δεκάδες παιδιά
Κάνοντας μερικές βόλτες στην θάλασσα με το jet ski μαγνήτισε τα βλέμματα κυρίως των μικρών παιδιών
Λίγες ώρες πριν μας αφήσει το 2021, ο Άγιος Βασίλης – πιστός στο ραντεβού του – εμφανίστηκε στην παραλία του Μονολιθίου για να μοιράσει τις ευχές του σε όλη την Πρέβεζα και όχι μόνο.
Ο Άγιος Βασίλης Βασίλης επισκέφθηκε την Πρέβεζα κάνοντας μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού έφτασε στην παραλία του Μονολιθίου με jet ski.
Κάνοντας μερικές βόλτες στην θάλασσα με το jet ski μαγνήτισε τα βλέμματα κυρίως των μικρών παιδιών, τα οποία έτρεξαν από κάθε μεριά της παραλίας, στο σημείο όπου εκείνος βγήκε στην ακτή.
Η μέρα ήταν ιδανική και το γεγονός πως πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν την παραλία για την μεσημεριανή τους βόλτα ευνόησε τα σχέδια του Άγιου Βασίλη του Μονολιθίου, ο οποίος ήταν γεμάτος με δώρα.
Δείτε φωτογραφίες από το prevezanews.gr:
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση



