
Χαλκιδική – Αγνοείται ψαροντουφεκάς, ειδοποίησε ο γιος του
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ψαροντουφεκάς που αγνοείται είναι Ρώσος υπήκοος.
Υποβρύχιος ερασιτέχνης αλιέας, 47 ετών, αγνοείται στη Χαλκιδική, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση εντοπισμού του στο Παλιούρι.
Σύμφωνα με ό, έχει γίνει γνωστό, ο 47χρονος άντρας είναι Ρώσος υπήκοος, είχε πάει μαζί με τον γιο του για ψαροντούφεκο. Σήμερα στις 12:00 περίπου το μεσημέρι ενημερώθηκαν οι Αρχές από τον γιο του ότι χάθηκαν τα ίχνη του.
Στις έρευνες συμμετέχει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Αρχικά ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Χαλκιδικής, το οποίο ζήτησε και τη συνδρομή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Η ΕΟΔ βρίσκεται στο σημείο τόσο με σκάφος και με μέλη της και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου άνδρα. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι έρευνες δεν είχαν αποδώσει καρπούς.
- Ιράν: Για «πολύ καλές» έμμεσες συνομιλίες στο Κατάρ κάνει λόγο ο Τραμπ
- Κατεχόμενα: Μίσθωσαν την παραλία όπου έγινε η απόβαση στην Κύπρο το 1974 στον κατοχικό στρατό για 30 χρόνια
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»
- Και ο Παναμάς χτίζει νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για την… αντιμετώπιση των συμμοριών
- Κολομβία: Λιτότητα και υδραυλική ρωγμάτωση με το καλημέρα από τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση


