
Μαρία Μενούνος – Αποχαιρετά το 2021 με φωτογραφίες της μητέρας της που έφυγε από την ζωή
Η Μαρία Μενούνος είχε μια δύσκολη χρονιά
Για την Μαρία Μενούνος το 2021 ήταν μία δύσκολη χρονιά, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα της, την οποία λάτρευε.
Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, αναπολεί τις όμορφες στιγμές με τη μητέρα της και θέλοντας να αποχαιρετήσει αυτή τη δύσκολη χρονιά, συγκέντρωσε τις αγαπημένες της φωτογραφίες από τη χρονιά που πέρασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, θέλοντας να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.
«Φαίνεται ότι αγαπάτε τις φωτογραφίες μου με τους γονείς μου!! Αλλά ο μπαμπάς μου μένει στην άλλη άκρη της χώρας, οπότε τι να κάνω για το 2022; Μήπως ήρθε η ώρα να τον φέρω εδώ; Ή να μετακομίσω εκεί;» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μενούνος .
Δείτε την ανάρτηση της
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)


