Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1 – Ασταμάτητο το τρένο του Γκουαρντιόλα

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1 – Ασταμάτητο το τρένο του Γκουαρντιόλα

Σίτι με σπασμένα φρένα, πέρασε και από την έδρα της Μπρέντφορντ (0-1) – Στο +8 από την Τσέλσι , στο +9 από την Λίβερπουλ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αλλη μία μέρα στο γραφείο για την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέρασε από την έδρα της Μπρέντφορντ, επικρατώντας με 1-0 και σημείωσε την ένατη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League. Στο +8 από την Τσέλσι, στο +9 από την Λίβερπουλ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, οι Πρωταθλητές.

Μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους, όπως έκαναν στα προηγούμενα παιχνίδια, οι Πολίτες, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο και αυτή την στιγμή είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος. Πέμπτο γκολ για τον Φιλ Φόντεν στην Premier League, πρώτη ασίστ για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Οι Μέλισσες θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, αν ο Εντερσον δεν αποσοβούσε την λανθασμένο διώξιμο του Ρούμπεν Ντίας (15΄)και στην επόμενη φάση του παιχνιδιού έμειναν πίσω στο σκορ. Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο Φόντεν (17΄) πλάσαρε σωστά, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά το 1-0, η Σίτι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν αγχώθηκε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, έφτασε την κατοχή της μπάλας ακόμα και στο 81%, ενώ θα μπορούσε να σημειώσει και περισσότερα τέρματα. Στο 51΄ σκόραρε με τον Φόντεν αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ 66΄ το σουτ του Ντε Μπρόινε σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 87΄ ο Λαπόρτ σκόραρε αλλά μετά από χρήση του VAR, το δεν μέτρησε.

Πλέον, μετά από αυτήν την νίκη, η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με την ανεβασμένη Αρσεναλ στο Εμιρέιτς, θέλοντας να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς στην κατάκτηση του τίτλου.

Το γκολ του Φόντεν που χάρισε την νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι

 

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024