
Με κλάματα αποχώρησε η Σάσα Μπάστα από τη Φάρμα
Σε άσχημη κατάσταση έφυγε η παίκτρια
Σκληρή αποδείχθηκε η αναμέτρηση στην Φάρμα για την Σάσα Μπάστα και την Χριστιάνα Σμαραγδή.
Οι δύο παίκτριες ήταν οι δύο μονομάχοι, που έπρεπε να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο αγρόκτημα. Αρχικά, η αρχηγός της εβδομάδας, Αθανασία Τσουμελέκα, ψήφισε ως πρώτη μονομάχο την Σάσα Μπάστα, προκαλώντας την έκπληξη όλων. Οι δύο παίκτριες είχαν έρθει πολύ κοντά και κανείς δεν περίμενε η Αθανασία να βάλει στον τάκο την φίλη της.
Αμέσως μετά η Σάσα επέλεξε ως αντίπαλό της την Χριστιάνα Σμαραγδή, με την οποία δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις στο παιχνίδι. Στα αγωνίσματα υπήρξαν αρκετές ατυχίες για την Σάσα, τόσο που σε κάποιο σημείο ήταν έτοιμη να τα παρατήσει.
Αυτές οι αστοχίες έκριναν το αποτέλεσμα κι η Σάσα Μπάστα αποχώρησε σε άσχημη κατάσταση.
Δείτε το βίντεο
- Αθηνά Οικονομάκου: Η πρόβα νυφικού σε διάσημο οίκο μόδας
- Κεφαλονιά: Το έγγραφο των εργαζομένων του νοσοκομείου στις καταγγελίες για τα ΤΕΠ μετά τον θάνατο της 19χρονης
- Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε την επική πρόκριση επί της Φενέρ και τις επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι (pic, vid)
- Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης – Κατηγορεί την αντιπολίτευση για «λάσπη και συκοφαντία»
- Το πρόγραμμα των play offs της Euroleague: Οι ημερομηνίες του Ολυμπιακού και πότε παίζει ο Παναθηναϊκός εφόσον προκριθεί
- Ο Τομ Κρουζ αγνώριστος με γκρίζα μαλλιά και κοιλιά σε βίντεο από την ταινία «Digger» του Ινιάριτου
