Οι δικηγόροι του τράπερ υποστήριξαν ότι ο πελάτης τους είναι αθώος

Στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου και της εκπομπής “Τ-Live” βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο τράπερ Light.

Οι δυο δικηγόροι του γνωστού τράπερ Light, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου μετά από βίντεο που ανέβηκε στα stories του στο instagram και τον έδειχναν με τρία όπλα στη ζώνη του, μίλησαν για την περιπέτεια του πελάτη τους.

Στην κατοχή του τράπερ, έπειτα από έρευνα βρέθηκε φυτική – όπως ο ίδιος ισχυρίζεται – κάνναβη ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν κάποιες χιλιάδες ευρώ, ένα μαχαίρι και ένα τσεκούρι.

«Έχει απομονωθεί ένα στιγμιότυπο από 10 stories όπου φαίνεται η ζώνη του η οποία ανήκει σε μια πολύ γνωστή εταιρεία. Από τα 10 stories έχει απομονωθεί μόνο ένα… σε όλα τα άλλα φαίνεται μόνο η ζώνη του που δε φέρει πάνω της τίποτα πέρα από τη γνωστή αγκράφα με το λογότυπο. Η εκδήλωση έγινε σε πολύ γνωστό κλαμπ της Αθήνας το οποίο έχει μια από τις αυστηρότερες εισόδους. Δεν τραγουδούσε εκεί, είχε πάει ως καλεσμένος. Είναι ένα μαγαζί που παίζεται τέτοια μουσική. Ήταν μια εκδήλωση με πολλούς καλλιτέχνες της τραπ σκηνής» ανέφεραν οι δικηγόροι του.

«O Light είναι ένας άνθρωπος που στο σύνολο η μουσική του αρέσει. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει όποιον τον πλησιάζει. Ένας άνθρωπος πολύ φιλικός που ποτέ δεν έχει σηκώσει τη μύτη του ψηλότερα. Όταν έρχεται κάποιος να σου ζητήσει να βγάλετε μια φωτογραφία, δε μπορείς να ξέρεις ποιος είναι. Πήγαν τρία παιδιά να βγάλουν μια φωτογραφία. Τα παιδιά που πάνε εκεί ακούν ραπ-τραπ μουσική. Η ιδιοτυπία αυτής της μουσικής έχει τα crew που βγάζουν τα δικά τους τραγούδια. Έχω την ενημέρωση από τον Light ότι τα παιδιά αυτά τελείωσαν ένα κλιπ εκεί κοντά και μετά πήγαν στο μαγαζί. Ο Light είδε τα όπλα και αφού βγάλανε φωτογραφία τους τα ζήτησε για να βγάλει το στορι για να φλεξάρει τη ζώνη» ανέφερε ο ένας εκ των δυο δικηγόρων του Light σχετικά με τα όπλα που όπως λένε ήταν ψεύτικα.

Σε ότι έχει να κάνει με τις ναρκωτικές ουσίες που γράφτηκε ότι βρέθηκαν πάνω του, ο δεύτερος δικηγόρος του τράπερ είπε: «Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του Light τα προμηθεύεσαι από το περίπτερο. Είναι νόμιμα. Η συγκεκριμένη μάλιστα εταιρεία είναι και χορηγός του τραγουδιστή και υπάρχει στα video clip τους. Είναι απόλυτα νόμιμα η συγκεκριμένη κάνναβη, αν θέλει κάποιος μπορεί να την καπνίσει. Έχει σταλεί ήδη δείγμα στο χημείο του κράτους προκειμένου να αποδειχθεί ότι δεν είναι ναρκωτική ουσία. Του έχουν καταγγελθεί πλημμεληματικού τύπου κατηγορίες αν και είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr