Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Λαμπίρη - «Έχω να κάνω τηλεόραση τρία χρόνια και μου λείπει πολύ»

Χριστίνα Λαμπίρη – «Έχω να κάνω τηλεόραση τρία χρόνια και μου λείπει πολύ»

Η παρουσιάστρια σε μία εκ βαθέων συνέντευξη.

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη και αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση, στα τελευταία γεγονότα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά και στην οικογένειά της.

«Δεν κάνω τηλεόραση τα τελευταία τρία χρόνια, από το 2018», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και παραδέχτηκε: «Μου λείπει η δουλειά μου. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένη γιατί έκανα τη δουλειά που ήθελα, ανεξαρτήτως αν την εκμεταλλεύτηκα σωστά».

Τον Ιανουρία του 2021 ήταν σχεδόν έτοιμη να βγει πάλι στον «αέρα». Ωστόσο, το σχέδιο δεν προχώρησε. «Στεναχωρήθηκα πολύ για τον κόσμο που με εμπιστεύτηκε και τελικά δεν ξεκίνησε η εκπομπή», ανέφερε η ίδια επί του θέματος.

Και πρόσθεσε: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Δεν είναι ωραίο πράγμα να έχεις δεσμευτεί κάπου και ξαφνικά να μένεις χωρίς δουλειά. Γι΄αυτό και ήμουν σε όλες μου τις συνεργασίες χαλαρή σε σχέση με τα συμβόλαιά μου. Έλεγα στο δικηγόρο μου «τα συμβόλαια είναι για να καταπατώνται. Μην τρελαίνεσαι». Κάθε φορά έλεγα την ίδια ιστορία».

Αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα έκανε ξανά τις ίδιες μεσημεριανές εκπομπές;

«Από τη στιγμή που συμφωνούσα σε μία δουλειά, την υποστήριζα απόλυτα ανεξαρτήτως αν μου άρεσε ή όχι. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερό μου, ούτε ότι όταν ξεκινούσα να κάνω αυτή τη δουλειά είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αυτή τη θέση. Πάντα αυτό που σκεφτόμουν και ονειρευόμουν ήταν η ενημέρωση», απάντησε η ίδια.

Για το αν ο κύκλος του #metoo μπορεί να ανοίξει και στην τηλεόραση, υπογράμμισε: «Όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση δεν έχω δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση. Λεκτική ναι. Στην πίεση της δουλειάς όμως δεν του έδινα καμία σημασία. Εκείνη την ώρα με τάραζε αυτό που άκουγα αλλά έλεγα ότι για να φωνάζει τόσο πολύ πρέπει να γίνει έτσι. Όποιος ενοχλείται να μιλάει».

«Το περιστατικό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι φρικαλέο. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου», τόνισε για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελέυταίες ημέρες.

«Έτυχε να χωρίσω με τον πατέρα της κόρης μου ενώ ήμουν έγκυος. Ωστόσο, έχουμε μια καλή σχέση μέχρι και σήμερα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε κοπέλα», κατέληξε μιλώντας για την οικογένειά της.

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτω

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024