Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Gazprom - Έτοιμος να τεθεί σε λειτουργία ο Nord Stream 2 - Θα σταθεροποιήσει την τιμή του φυσικού αερίου δήλωσε ο Πούτιν

Gazprom – Έτοιμος να τεθεί σε λειτουργία ο Nord Stream 2 – Θα σταθεροποιήσει την τιμή του φυσικού αερίου δήλωσε ο Πούτιν

Έτοιμη για να αρχίσει εξαγωγές φυσικού αερίου είναι η δεύτερη γραμμή του υποθαλάσσιου αγωγού Nord Stream - 2, (ξεκινάει από τη Ρωσία και καταλήγει στη Γερμανία) σύμφωνα με τη Gazprom. Ο Nord Stream-2 θα εξυπηρετήσει στη σταθεροποίηση των τιμών φυσικού αερίου στην Ευρώπη δήλωσε ο Πούτιν σε κυβερνητική σύσκεψη

Η δεύτερη γραμμή του υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream – 2, που ξεκινάει από τη Ρωσία και καταλήγει στη Γερμανία, έχει ολοκληρώσει την πλήρωση της με φυσικό αέριο και η γραμμή είναι έτοιμη για να αρχίσει εξαγωγές φυσικού αερίου, δήλωσε σήμερα ο Αλεξέι Μίλερ, επικεφαλής του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού κατά τη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης, της οποίας προήδρευσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Υπό πίεση και πλήρως έτοιμες

«Σήμερα στις 12 .58 ώρα Μόσχας η Gazprom ολοκλήρωσε την πλήρωση με φυσικό αέριο της δεύτερης γραμμής του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2. Έτσι τώρα και η πρώτη και η δεύτερη γραμμή του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2  βρίσκονται υπό πίεση και είναι πλήρως έτοιμες για να λειτουργήσουν» , δήλωσε ο Μίλερ.

Ο Μίλερ δήλωσε επίσης ότι η Gazprom έχει τηρήσει όλες τις μακροπρόθεσμες συμβάσεις προμήθειας φυσικού αερίου.

Διαβάστε επίσης: Φυσικό Αέριο – Η Gazprom επικρίνει την μεταπώληση αερίου από την Γερμανία στην Πολωνία

Διαβάστε επίσης: Nord Stream 2 – Ο αγωγός του Πούτιν που παρέλυσε τη Δύση

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream-2 θα εξυπηρετήσει στη σταθεροποίηση των τιμών φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης ο Πούτιν είπε, επίσης, ότι η δεύτερη γραμμή του αγωγού Nord Stream-2 σύντομα θα πληρωθεί με φυσικό αέριο.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024