Το πρώτο είναι η κνίδωση, η οποία εκδηλώνεται ως μικρά εξογκώματα που μπορούν να εμφανιστούν σε οποιαδήποτε περιοχή του δέρματος και εξαφανίζονται μέσα σε μερικές ώρες. Συνήθως προκαλούν έντονη φαγούρα.
Το δεύτερο είδος εξανθήματος θυμίζει τη θερινή ιδρώα, μικρά, κόκκινα εξογκώματα που εμφανίζονται συχνότερα στους αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματα. Μπορεί να διαρκέσουν ημέρες ή εβδομάδες.
Ένα άλλο σύμπτωμα της Όμικρον και γενικά του κοροναϊού είναι το λεγόμενο «δάχτυλο Covid», επώδυνες βλάβες που θυμίζουν χιονίστρες στα δάχτυλα των ποδιών και σπανιότερα των χεριών
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.