Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Στον ανακριτή ξανά για τη νέα μήνυση

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Στον ανακριτή ξανά για τη νέα μήνυση

Σημειώνεται ότι εις βάρος του Παναγιωτόπουλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου

Το κατώφλι του ανακριτή περνά για δεύτερη συνεχή ημέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς παραμένει υπό κράτηση για νέα δίωξη σε βάρος του.

Τη Δευτέρα, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» κρίθηκε ότι μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση με τα «ροζ» βίντεο.

Στην απολογία του, εξέφρασε την έκπληξη του όσον αφορά στο γεγονός ότι διώκεται για κακούργημα, επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε ξανά τα βίντεο στο διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος τα είχε αποσύρει.

Με σύμφωνη έτσι γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι:

  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
  • Εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα
  • Καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ

Σημειώνεται ότι εις βάρος του Παναγιωτόπουλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Νέα μήνυση και ενδεχόμενο προφυλάκισης

Ωστόσο, τη Δευτέρα κατέθεσε μήνυση μια 40χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση μαζί του από το 2004 μέχρι το 2006, καταγγέλλοντας πως προσωπικές τους στιγμές κυκλοφορούν ακόμα στο Διαδίκτυο.

Έτσι, μετά τον ανακριτή ο 58χρονος επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ, καθώς πήρε προθεσμία για να απολογηθεί εκ νέου σήμερα.

Επομένως, βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να προφυλακιστεί σήμερα. Μιλώντας στο MEGA, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μίας εκ των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει, σημείωσε ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή και της σημερινής του απολογίας.

«Θα δούμε αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση. Ανά πάσα στιγμή οι περιοριστικοί όροι, με νέα στοιχεία, αλλάζουν» επεσήμανε.

Όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, «θεωρώ ότι θα βγουν και άλλα πράγματα, είμαστε στην αρχή της υπόθεσης».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024