Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Οι εμετικές αναρτήσεις του - «Αυτό το... γλεντάω αυτόν τον καιρό»

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Οι εμετικές αναρτήσεις του – «Αυτό το… γλεντάω αυτόν τον καιρό»

Δείτε τι γράφει στην αισχρή δημόσια ανάρτησή του που την συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021 και εγγραφή στο site από το 2019...

Οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι σε βαθμό κακουργήματος, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι το σχετικό βίντεο από την τελευταία υπόθεση, ξέχασε να το… «κατεβάσει».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τις κάμερες, τόσο κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όσο και κατά την αποχώρησή του, έχοντας κριθεί ξανά, προσωρινά ελεύθερος για την τρίτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του.

Ο παρουσιαστής «φυγαδεύτηκε» από πλαϊνή πόρτα του κτιρίου, ανέβηκε γρήγορα στο μηχανάκι που τον ανέμενε φίλος του με αναμμένη τη μηχανή και έγινε… καπνός. Για μία ακόμα φορά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή ότι το 2019 ήταν η τελευταία φορά που ανέβασε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, υπάρχουν στοιχεία που τον διαψεύδουν.

Σοκ από όσα έγραφε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, παρουσιάζει μία από τις αναρτήσεις με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε site με ελληνικούς οίκους ανοχής.

«Αυτό το … γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει» γράφει στην αισχρή δημόσια ανάρτησή του που την συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021 και εγγραφή στο site από το 2019.

Τρεις είναι οι γυναίκες που έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και οι υποθέσεις τους έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Υπάρχουν ωστόσο και άλλα βίντεο με διαφορετικά πρόσωπα τα οποία ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί, ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Εισαγγελέας και ανακριτής, μετά την σημερινή απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, χωρίς χρηματική εγγύηση, σε αντίθεση με τις 30.000 ευρώ που του ζητήθηκαν χθες να καταβάλει στα πλαίσια των όρων για την παρόμοια υπόθεση που απολογήθηκε χθες.

«Αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής η συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου»

Την ίδια στιγμή, μιλώντας ζωντανά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δικηγόρος του πρώην παρουσιαστή Γιώργος Δακουράς υπογράμμισε ότι ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεών του και την απαξία τους, προσθέτοντας ότι χαρακτηρίζει ως «μαύρη σελίδα» στη ζωή του την περίοδο που δημοσιοποίησε τα σχετικά βίντεο.

«Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, υπογραμμίζοντας ότι οι αναρτήσεις έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, αν και τα σχετικά βίντεο υπήρχαν στην κατοχή του πριν από αρκετά χρόνια.

«Η αποκλίνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει ο πελάτης του να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεών του.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024