H σορός ακόμη ενός μετανάστη, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο ιστιοφόρο που ανετράπη την παραμονή των Χριστουγέννων ανοιχτά της Πάρου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 16 άτομα, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή Κιόνια της Τήνου.
Σύμφωνα με προφορικές μαρτυρίες από τους 63 διασωθέντες μετανάστες του ιστιοφόρου, πρόκειται για άνδρα που επέβαινε στο σκάφος, ύψους περίπου 1,80 μ. και ηλικίας περίπου 30 ετών.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής, τα οποία, με τη συνδρομή προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ανέσυραν τη σορό του άνδρα από τη θάλασσα.
Έτσι, ο τραγικός απολογισμός ανέρχεται πλέον σε 17 νεκρούς.
Από το Λιμεναρχείο Τήνου, που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα