Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είκοσι ιδέες για να γίνεις ο καλύτερος Άγιος Βασίλης για τους αγαπημένους σου

Είκοσι ιδέες για να γίνεις ο καλύτερος Άγιος Βασίλης για τους αγαπημένους σου

Έχεις στερέψει από ιδέες; Αυτές οι είκοσι προτάσεις μπορεί να σε βοηθήσουν να διαλέξεις το τέλειο πρωτοχρονιάτικο δώρο για όλους.

Τι να χαρίσεις στον γκατζετάκια σύντροφό σου; Στη βιβλιοφάγο μαμά σου; Στο αγαπημένο ανιψάκι; Και τι στους φίλους που σε κάλεσαν για το πατροπαράδοτο black jack μετά την αλλαγή; Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η επιλογή του τέλειου δώρου είναι εύκολη υπόθεση, όμως η χαρά που θα δεις στα πρόσωπα των αγαπημένων σου αξίζει τον κόπο – και με το παραπάνω. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να κοπιάσεις και πολύ. Πλέον, ό,τι κι αν ψάχνεις μπορείς να το βρεις στα φυσικά καταστήματα και την ιστοσελίδα του Public, μέσα σε μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα για κάθε επιθυμία, κάθε ανάγκη και κάθε γούστο. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, ίσως τα είκοσι παρακάτω δώρα να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

1. Tablet Lenovo M10

Το Lenovo M10 έρχεται με κορυφαία χαρακτηριστικά για ατελείωτο gaming και multitasking! Διαθέτει οθόνη 10.1 ιντσών IPS HD ανάλυσης 1920 x 1200, οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 450 με χρονισμό στα 1.8 GHz, 3GB μνήμης RAM και 32GB μνήμης ROM με δυνατότητα επέκτασης έως 256GB μέσω microSD, με κύρια κάμερα στα 8 Megapixel και selfie κάμερα στα 5 Megapixel για φωτογραφίες, βίντεο, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές. Τέλος έρχεται με μπαταρία τεράστιας χωρητικότητας 7000 mAh για να το έχεις μαζί σου παντού χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για την φόρτιση.

2. Action Camera GoPro Hero10 – Μαύρο 

Η νέα GoPro Hero 10 Black είναι γρηγορότερη, πιο ομαλή και καλύτερη! Η ισχυρή μηχανή G2 δίνει στη Hero10 την διπλάσια απόδοση από την Hero9. Παρέχει καλύτερη ποιότητα εικόνας και λεπτομέρεια. Τράβηξε φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια, ρεαλιστική αφή και εκπληκτικό contrast, με έως 23MP και βίντεο έως 5.3K στα 60fps. Έρχεται με κύρια οθόνη αφής 2.27” LCD και εμπρόσθια 1.4” LCD.

3. Smartphone Samsung Galaxy S21 5G 128GB Dual Sim Phantom Gray

Η καλύτερη σειρά των Galaxy αναβαθμίστηκε με τον νέο, φουτουριστικό, τολμηρό σχεδιασμό της, για να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα. Mε νέα πιο ανθεκτική επίστρωση Gorilla Glass 7 και σώμα συσκευής δημιουργημένο από ενισχυμένο πολυάνθρακα αντί για γυαλί, προσφέρει 1.2 kg λιγότερο βάρος και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Με την δύναμη της AI η κάμερα προσφέρει λιγότερη θόλωση και πιο καθαρές φωτογραφίες, υψηλής ανάλυσης και επαγγελματικό βίντεο 8Κ.

4. Microsoft Xbox Series S

Ζήστε την ταχύτητα και την απόδοση μιας ψηφιακής κονσόλας επόμενης γενιάς σε προσιτή τιμή. Ξεκινήστε με μια άμεση βιβλιοθήκη 100+ παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων όλων των νέων τίτλων Xbox Game Studios όπως το Halo Infinite την ημέρα που κυκλοφορούν, όταν προσθέτετε το Xbox Game Pass Ultimate.

5. Σκούπα Ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro – Μαύρο

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με εξαιρετική αναρρόφηση, καθαρίζει τέλεια ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS, έξυπνο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, και προστασία πατώματος.

6. The Dark Side Of The Moon – Pink Floyd

Ο όγδοος πολυαγαπημένος δίσκος του θρυλικού συγκροτήματος, που μιλάει για τον πιεστικό τρόπο ζωής που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στην τρέλα, τον καταναλωτισμό, την απανθρωπιά της κοινωνίας.. ζητήματα που μας απασχολούν ακόμα και σήμερα.

7. Renegades

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα, συνάντησε τον Μπρους Σπρίνκστιν. Το «Renegades: – ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κοινό βιβλίο. Αποτελεί μια συγκλονιστική εξομολόγηση δύο σημαντικών αλλά διαφορετικών προσωπικοτήτων και μια βαθιά ψυχαναλυτική λεκτική επικοινωνία ανάμεσα σε δύο φίλους που, με τον τρόπο του ο καθένας, έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην πρόσφατη ιστορία της χώρας τους. Πάνω και πέρα απ’ όλα όμως είναι δύο άνδρες, δύο Αμερικανοί πολίτες που κουβαλούν τα ψυχολογικά βάρη τού όχι και τόσο εύκολου παρελθόντος τους και ανησυχούν για το αβέβαιο μέλλον της πατρίδας τους.

8. Ο Τζίμης στην Κυψέλη

Ο Χ.Α.Χωμενίδης εμπνέεται ευθέως από το σήμερα. Γράφει ένα -σχεδόν- ρεαλιστικό μυθιστόρημα, το οποίο διαδραματίζεται στην Αθήνα του 2021 και διαλαμβάνει ό,τι μάς αγγίζει, μάς συγκινεί, μάς τρομάζει. Ο κεντρικός του ήρωας, Τζίμης Παπιδάκης, παιδί των 60’ς και των 70’ς, γιός μιας θυρωρίνας, υιοθετημένος από έναν παλιό πρωταγωνιστή του Εθνικού Θεάτρου, βρίσκεται -στο κατώφλι των εξήντα του- ένα βήμα πριν από την εκπλήρωση τού μεγάλου του ονείρου. Να αναδειχθεί στον πρώτο και καλύτερο θεατρικό επιχειρηματία στην Ελλάδα.

9. Μεσάνυχτα στη Βιβλιοθήκη

Η ζωή της Νόρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τότε, την τελευταία μέρα της στη Γη, όταν σημαίνουν μεσάνυχτα, μεταφέρεται σε μια βιβλιοθήκη. Εκεί της δίνεται η δυνατότητα να αναιρέσει επιλογές και να απαλλαγεί από τις τύψεις της, δοκιμάζοντας όλες τις διαφορετικές ζωές που θα μπορούσε να είχε ζήσει. Το αγωνιώδες ερώτημα που προκύπτει όμως είναι: Αν έχεις άπειρες εναλλακτικές, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσεις;

10. Τσάντα Πλάτης Moleskine Classic Μαύρη

Έκτακτο ταξίδι με τη δουλειά; City-break το σαββατοκύριακο; Ή απλά μια απαιτητική μέρα; Ένα είναι σίγουρο! H δερμάτινη τσάντα πλάτης Moleskine εμπνευσμένη από το διαχρονικό σημειωματάριο και με εκλεπτυσμένο μοντέρνο σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, θα χωρέσει όλα σου τα πράγματα και θα σε συνοδέψει παντού με τον πιο κομψό τρόπο!

11. Apple iPhone 13 128GB Midnight

Το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε iPhone. Αστραπιαίος A15 Bionic επεξεργαστής. Ένα μεγάλο άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ανθεκτικός σχεδιασμός. Ασυναγώνιστα γρήγορο 5G και μια φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR.

12. HUAWEI MEDIAPAD T3 10 3/32GB WIFI GREY

Η Huawei κάνει την νέα πρότασή της στην κατηγορία των 9.6″ με το Huawei MediaPad T3 10, ένα tablet με quad-core επεξεργαστή, 3 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου που κάλλιστα μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μιας microSD κάρτας μνήμης. Υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth, διαθέτει κάμερα στα 5 Megapixel για φωτογραφίες και βίντεο, όπως και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel για βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές.

13. Dell Inspiron 15 5515

Η DELL παρουσιάζει το ιδανικό Laptop για τις καθημερινές σου εργασίες και gaming, το Dell Inspiron 15, με οθόνη LED 15.6″ Full HD 250 nits 60Hz και εξαπύρηνο επεξεργαστή AMD Ryzen 5 5500U.

14. Sony PS5 DualSense Wireless Controller

Ανακαλύψτε μια πιο συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού με το πρωτοποριακό νέο χειριστήριο DualSense για το PS5. Το ασύρματο χειριστήριο DualSense για το PS5 εξασφαλίζει μια καθηλωτική εμπειρία απτικής ανάδρασης, ενώ περιλαμβάνει δυναμικές σκανδάλες με δυνατότητα προσαρμογής2 και ενσωματωμένο μικρόφωνο, όλα σε μια εντυπωσιακή σχεδίαση.

15. Ρετρό Κονσόλα – Nintendo – Game & Watch: The Legend of Zelda

Οι πρώτες συσκευές Game & Watch κυκλοφόρησαν στην Ιαπωνία το 1980 και ήταν τα πρώτα φορητά συστήματα παιχνιδιών που δημιουργήθηκαν από τη Nintendo. Με ρετρό εμφάνιση, το Game & Watch™: The Legend of Zelda™ δίνει φόρο τιμής στα 35 χρόνια της σειράς. Ζήσε την περιπέτεια μέσα από τρία εμβληματικά κλασικά παιχνίδια και απόλαυσε διασκέδαση παλαιάς σχολής με αυτό το κομψό φορητό σύστημα.

16. Καφετιέρα Krups Nespresso Vertuo Next C XN9105S – Cherry Red

Η Vertuo Next πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την πλήρη συλλογή προτάσεων καφέ Nespresso. Επιλέξτε το μέγεθος που προτιμάτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας, από Espresso μέχρι Carafe. Η μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σας προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα αρώματα, τις γεύσεις και, το σημαντικότερο συστατικό, την πλούσια κρέμα

17. Fleetwood Mac: Rumours

Ο τέλειος pop δίσκος; Κάποιοι θα συμφωνήσουν, κάποιοι ίσως όχι. Το σίγουρο είναι ότι με πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους.

18. Κάποτε στο Χόλιγουντ

Το πολυαναμενόμενο πρώτο μυθιστόρημα του Κουέντιν Ταραντίνο βασισμένο στην ομώνυμη, βραβευμένη από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ταινία του. Βίαιο, συναρπαστικό και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό, ένα βιβλίο με το οποίο ο δημιουργός του αναβιώνει ένα λογοτεχνικό είδος, την κινηματογραφική λογοτεχνία της δεκαετίας του 1970.

19. Το βιβλιοπωλείο των μικρών θαυμάτων

Η νεαρή αρχαιολόγος Άγκνες Μαρτί μετακομίζει από τη Βαρκελώνη στο Λονδίνο ψάχνοντας δουλειά. Λίγο αφότου φτάσει στην πόλη, ενώ περπατάει στο Τεμπλ, μια ξαφνική νεροποντή την αναγκάζει να αναζητήσει καταφύγιο στο Moonlight Books, ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλιοπωλείο.

Μια ιστορία για όσους έχουν νιώσει ότι η λογοτεχνία τους έσωσε. Το πιο feelgood μυθιστόρημα που θα διαβάσετε φέτος.

20. Επιτραπέζιο Dixit

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια.

Φέτος τις γιορτές, χαρίζουμε στους αγαπημένους αλλά και στον εαυτό μας αξέχαστα δώρα, από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει το Public, laptopsgadgetsπαιχνίδια και επιτραπέζια για όλες τι ηλικίες αλλά και οικιακές μικροσυσκευές, τα οποία μπορούμε να βρούμε σε όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσα από το public.gr. Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι!

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024