
Καιρός – Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Αρκετά άστατος θα είναι κατά διαστήματα ο καιρός την Τρίτη, στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Τα φαινόμενα των βροχοπτώσεων θα είναι πιο έντονα στα Επτάνησα, την Ήπειρο, την ορεινή Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά, στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και από το απόγευμα σε περιοχές της Αττικής, το ΒΑ Αιγαίο και τη Θράκη.
Στην Αττική
Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται βροχές αλλά όχι έντονες, ενώ στα κεντρικά και νότια τμήματα του Αιγαίου ο καιρός θα είναι καλύτερος.
Στην Αττική, αναμένονται πυκνές νεφώσεις με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα προς το βράδυ, ενώ μετά υπάρχει η πιθανότητα τοπικών καταιγίδων. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι νοτιάδες θα πνέουν έως 6 με 7 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται άστατος καιρός, με νεφώσεις και τοπικές ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ νοτιάδες που θα στραφούν σε βοριάδες θα πνέουν στον Θερμαϊκό έως 3-4 μποφόρ.
- Meta: Αγωγή κατά της εταιρείας για απολύσεις ευπαθών εργαζομένων με την χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- Ζάκυνθος: Αναχώρησε από το νησί το F-16 που είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο
- Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στα Βασιλικά
- Υποκλοπές: μια ευκαιρία να σωθεί η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης
- H Κάρα Ντελεβίν στο Playboy – «Οι άνθρωποι θα πουν ότι η μουσική μου είναι κακή χωρίς καν να την ακούσουν»






