
Όμικρον – Κλείνει τα χερσαία σύνορα το Ιράν
Ο Ρουχολάχ Λατιφί, ο εκπρόσωπος της τελωνειακής υπηρεσίας, είπε ότι τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, το Πακιστάν και την Αρμενία κλείνουν για δύο εβδομάδες
Το Ιράν ανακοίνωσε το Σάββατο την απόφασή του να κλείσει τα χερσαία σύνορά του με τις γειτονικές χώρες για 15 ημέρες, για να αποφευχθεί η εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον του SARS-CoV-2.
Ο Ρουχολάχ Λατιφί, ο εκπρόσωπος της τελωνειακής υπηρεσίας, είπε ότι τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, το Πακιστάν και την Αρμενία κλείνουν για δύο εβδομάδες.
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι το Σάββατο καταγράφηκαν 1.121 νέα κρούσματα της Covid-19 και 42 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες. Συνολικά, τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας φτάνουν τα 6.182.905 και οι θάνατοι τους 131.348.
Στις 19 Δεκεμβρίου καταγράφηκε στο Ιράν το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον, ένας ταξιδιώτης που επέστρεψε στη χώρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξεκίνησε η δίκη του Ιμάμογλου για πολιτική κατασκοπεία – «Σκουπίδια το κατηγορητήριο»
- Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Κάτω Τιθορέα
- Η εκεχειρία σε μηχανική υποστήριξη λέει ο Τραμπ, που εξετάζει στρατιωτική δράση εναντίο του Ιράν
- Οι ανεξέλεγκτοι ξένοι διαιτητές τύπου Σάντσεθ Μαρτίνεθ και ο Λανουά που αποφεύγει τα πλέι οφ τίτλου
- Δεύτερος Ιταλός σε καραντίνα για τον χανταΐό – Συναγερμός και στην Τουρκία – Ένας θετικός στις ΗΠΑ
- Σπίτι μου ΙΙ: Τι ισχύει με όσους είχαν βρει ακίνητο – Ποιοι κόβονται


