Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Αυτά είναι τα ανάρμοστα μηνύματά του στις γυναίκες

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Αυτά είναι τα ανάρμοστα μηνύματά του στις γυναίκες

Αυτό που παρατηρεί κανείς στα μηνύματα αυτά είναι, εκτός από τον άκομψο τρόπο που χρησιμοποιεί, η επιμονή του όταν οι γυναίκες δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται...

Μπορεί οι παρουσιαστές του Ράδιο Αρβύλα να ισχυρίζονται ότι δεν ήξεραν τίποτα για την συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ωστόσο όπως φαίνεται… ήταν οι μόνοι που δεν γνώριζαν…

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας με δεκάδες γυναίκες να καταγγέλλουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών, καθώς και από τα μηνύματα που δημοσιεύουν γυναίκες και τους έχει στείλει κατά καιρούς το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα.

Αμέσως μετά την ανάρτηση με την περιπέτεια της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου, η οποία είδε προσωπικά της βίvτεο αλλά και φωτογραφίες από τις συvευρέσεις της με τον συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη να διαρρέουν σε ιστοσελίδες διόλου κατάλληλου περιεχομένου, πολλές ήταν οι γυναίκες που δημοσιοποίησαν περιστατικά με τον ίδιο πρωταγωνιστή αλλά και μηνύματα που τους έστελνε.

Μάλιστα, αυτό που παρατηρεί κανείς στα μηνύματα αυτά είναι, εκτός από τον άκομψο τρόπο που χρησιμοποιεί, η επιμονή του όταν οι γυναίκες δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται.

Δείτε κάποια από τα μηνύματα

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024