Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη – Θύμα κλοπής γυναίκα πρώην βουλευτή – Της άρπαξαν 1.300 ευρώ

Κρήτη – Θύμα κλοπής γυναίκα πρώην βουλευτή – Της άρπαξαν 1.300 ευρώ

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν άμεσα να κάθεται σε σκαλοπάτι πολυκατοικίας και βρέθηκαν τα χρήματα τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Μέσα σε μία βρεφική πάνα είχε κρύψει -σύμφωνα με πληροφορίες – επιμελώς τα 1.300 ευρώ που έκλεψε από τη σύζυγο πρώην βουλευτή, η 27χρονη – η οποία όπως έγραψε το Cretalive – είναι η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που είχε εντοπιστεί πριν από μέρες μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής και η σύζυγός του απολάμβαναν τον καφέ τους την Παραμονή Χριστουγέννων στο εορταστικό Ηράκλειο, σε κεντρική καφετέρια της πόλης όταν κάποιο …μακρύ χέρι της έκλεψε την τσάντα της γυναίκας, την οποία την είχε αφήσει δίπλα.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν άμεσα να κάθεται σε σκαλοπάτι πολυκατοικίας και βρέθηκαν τα χρήματα τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθη άμεσα το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, άγνωστη αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τσάντα ημεδαπής που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ .

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και βιντεοληπτικού υλικού προέκυψε ότι η ανωτέρω ημεδαπή είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ στην κατοχή της βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024