Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Στεφανίδη δεν… βλέπει τον Γιάννη – «Αθλητής της χρονιάς ο Τεντόγλου»

Η Στεφανίδη δεν… βλέπει τον Γιάννη – «Αθλητής της χρονιάς ο Τεντόγλου»

Η Κατερίνα Στεφανίδη διαφώνησε με την απόφαση του ΠΣΑΤ να αναδείξει ως κορυφαίο Έλληνα αθλητή για το 2021 τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – «Ηταν Ολυμπιακή χρονιά, έπρεπε να βγει ο Τεντόγλου».

Την αντίθεσή της στην απόφαση του ΠΣΑΤ να βραβεύσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίο Έλληνα αθλητή για το 2021 εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη, με αναρτήσεις της στα social media.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άλμα επί κοντώ σε ποσταρίσματα που έκανε στο twitter το απόγευμα της Παρασκευής (24/12) τόνισε ότι κακώς δόθηκε το βραβείο στον σούπερ σταρ των Μπακς, καθώς ήταν Ολυμπιακή χρονιά και θα έπρεπε να είχε δοθεί στον Μίλτο Τεντόγλου, που αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου.

«Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Μίλτο Τεντόγλου η Κατερίνα Στεφανίδη, με την τοποθέτησή της να προκαλεί πολλές αντιδράσεις και την Ελληνίδα αθλήτρια να απαντάει: «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου.»

Τα χαρακτηριστικά της ποσταρίσματα στον λογαριασμό στο twitter:

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024