Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καπουτζίδης - Μιλάει για πρώτη φορά για την κόντρα του με την Ελένη Γερασιμίδου

Γιώργος Καπουτζίδης – Μιλάει για πρώτη φορά για την κόντρα του με την Ελένη Γερασιμίδου

Για ποιο λόγο δεν συνεργάστηκαν, τελικά, με την Ελένη Γερασιμίδου;

Ακόμα μια ξεχωριστή εκπομπή ετοιμάζει για τους τηλεθεατές του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού στο πλατό του “The 2Night Show” αφού στο πλατό υποδέχεται τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

 Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος θυμάται με νοσταλγία τη γενέτειρά του, τις Σέρρες, που είναι και ο τίτλος της νέας του σειράς. Τι ρόλο έπαιξε ένα ατύχημα του πατέρα του στο να εμπνευστεί το σενάριο για τις «Σέρρες»;

Για ποιο λόγο δεν συνεργάστηκαν, τελικά, με την Ελένη Γερασιμίδου;

«Εγώ τον ρόλο έγραφα για την Ελένη Γερασιμίδου όπως και τον ρόλο της Ζουμπουλίας. Της έστειλα τα λόγια και μου είπε ότι της άρεσε πολύ αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει τρεις μήνες στις Σέρρες. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε. Πάρθηκε μία απόφαση από όλους ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία με την κυρία Γερασιμίδου, δεν μπόρεσα να την πάρω ένα τηλέφωνο αλλά θα το κάνω».

«Ήταν να είναι μαζί μας στη νέα σειρά, τον έγραφα για την κυρία Γερασιμίδου τον ρόλο. Της είχα στείλει τα επεισόδια και δεν ήξερα πως θα αντιδράσει, γιατί ξέρω ότι είναι εξαιρετικά επιλεκτική και έχει μια ποιότητα που δεν θα έλεγε ναι στο οτιδήποτε.  Μου έστειλε ένα φοβερά συγκινητικό μήνυμα. Μου είπε εξ αρχής ότι δεν μπορούσε να ανέβει για τρεις μήνες στις Σέρρες και της είπα πως θα δούμε πως θα το φτιάξουμε γιατί ήταν αρχικά να είναι όλο γυρισμένο στις Σέρρες».

«Μετά το αλλάξαμε. Είπα να είναι γυρισμένο στις Σέρρες στα εξωτερικά γυρίσματα ενώ τα σπίτια, οι δύο βασικοί εσωτερικοί χώροι να είναι στην Αθήνα. Οπότε αυτό το τρεις μήνες, έγινε ενάμιση και αυτό το ενάμησι έγινε ένας. Τελικά όμως δεν μπορέσαμε να τα βρούμε ούτε σε αυτό τον έναν μήνα. Ήταν και πολλές οι υποχρεώσεις της».

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024