Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαρτίου η αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών - «Όσο διαρκεί η πανδημία θα είναι σε αναστολή» διαμηνύει ο Πλεύρης

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαρτίου η αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών – «Όσο διαρκεί η πανδημία θα είναι σε αναστολή» διαμηνύει ο Πλεύρης

«Όσοι είναι σε αναστολή να γνωρίζουν ότι όσο διαρκεί η πανδημία θα είναι σε αναστολή αλλά επιπλέον εξετάζεται ότι μπορεί να υπάρξει και άλλη παράταση αλλά να πρέπει να εμβολιαστούν αλλιώς δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στο ΕΣΥ» τόνισε ο Θάνος Πλεύρης

Παρατείνεται για ένα ακόμα τρίμηνο η αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών με το Θάνο Πλεύρη να διαμηνύει πως δεν θα επιστρέψουν στην εργασία τους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.

Δεν θα επιστρέψουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί

Από το βήμα της Βουλής πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την παράταση του μέτρου της αναστολής των γιατρών, των νοσηλευτών και του διοικητικού προσωπικού των νοσοκομείων μέχρι 31 Μαρτίου.

Αναφερόμενος στο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού που έχει τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο, ο κ. Πλεύρης τόνισε: «Η πανδημία μας δείχνει ότι το μέτρο αυτό πρέπει να συνεχιστεί εως 31 Μαρτίου του 2022» και επισήμανε: «Δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην εργασία τους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί».

Διαβάστε επίσης: Πλεύρης – Τροπολογία για την προστασία γιατρών από μηνύσεις ασθενών με κοροναϊό

Διαβάστε επίσης: Σαρηγιάννης – Εάν υπάρξει καθολικό lockdown από τις 3 Ιανουαρίου θα διαρκέσει έναν μήνα

Όποιος θέλει να παρέχει υπηρεσίες στο ΕΣΥ θα πρέπει να εμβολιαστεί

«Λέμε από τώρα» συνέχισε ο υπουργός Υγείας πως «η πανδημία δείχνει ότι το μέτρο αυτό μπορεί να καταστεί συνολικά υποχρεωτικό. Η πανδημία δείχνει ότι ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος και εξετάζεται αν αυτοί που θα παρέχουν υπηρεσίες στο ΕΣΥ θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι. Άρα όσοι είναι σε αναστολή να γνωρίζουν ότι όσο διαρκεί η πανδημία θα είναι σε αναστολή αλλά επιπλέον εξετάζεται ότι μπορεί να υπάρξει και άλλη παράταση αλλά να πρέπει να εμβολιαστούν αλλιώς δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στο ΕΣΥ».

Διαβάστε επίσης: Τούντας – Πιθανό να χρειαστούμε και τέταρτη δόση, 3 μήνες μετά την τρίτη – Δεν εμπιστεύομαι τα self test

«Όποιος θέλει να παρέχει υπηρεσίες στο ΕΣΥ θα πρέπει να εμβολιαστεί. Το μέτρο αυτό θα παραμείνει και είναι υπο εξέταση να παραμείνει και μετά. Συνεπώς εντός του τριμήνου όλοι αυτοί θα πρέπει να εμβολιαστούν. Αν δεν το κάνουν θα θέσουν τους εαυτούς τους εκτός ΕΣΥ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024