Γαλλία – Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε ομήρους δύο γυναίκες στο Παρίσι
«Ο δράστης της ομηρείας συνελήφθη. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Ευχαριστώ τα μέλη της αστυνομίας»
Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος, οπλισμένος με μαχαίρι, κρατούσε από χθες, Δευτέρα, το απόγευμα ομήρους δύο γυναίκες σε κατάστημα στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν.
«Ο δράστης της ομηρείας συνελήφθη. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Ευχαριστώ τα μέλη της αστυνομίας», επεσήμανε στο Twitter ο Νταρμανέν.
Οι αρχές είχαν γρήγορα αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για υπόθεση τρομοκρατίας, καθώς ο 56χρονος δράστης ήταν γνωστός λόγω του ψυχιατρικού ιστορικού του.
Χθες ο άνδρας είχε αφήσει ελεύθερη μία από τις γυναίκες και συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση και της δεύτερης ομήρου.
Ο δράστης εισέβαλε περίπου στις 15:20 τοπική ώρα σε κατάστημα στη συνοικία της Βαστίλλης, όπου κράτησε ομήρους δύο γυναίκες.
Από την αρχή του περιστατικού η αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στην περιοχή.
Εναντίον του δράστη έχει ξεκινήσει έρευνα από το αστυνομικό τμήμα του 12ου διαμερίσματος, επεσήμανε η εισαγγελία του Παρισιού.
- Ιράν: Επίθεση Λευκού Οίκου και Πενταγώνου στο CNN για «ψευδείς πληροφορίες»
- Θέλει να πλήξει «πολύ σκληρά» το Ιράν «την επόμενη εβδομάδα», ανακοινώνει ο Τραμπ
- Τζέφρι Επσταϊν: Για πρώτη φορά ο πρώην πρίγκιπας Αντριου και ο Μάντελσον εμφανίζονται μαζί του σε φωτογραφία
- ΚΚΕ: Με πρόσχημα την κακοποίηση των παιδιών, προωθείται η παρακολούθηση των πάντων από την ΕΕ
- Ιράν: Τον «πρίγκιπα διάδοχο» Παχλαβί ευγνωμονεί ο Ζελένσκι – Συνάντηση στο Παρίσι
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει πετρελαϊκές υποδομές στην περιοχή μετά τις απειλές Τραμπ για τη νήσο Χαργκ
