
Αποδεκατισμένη η Ρεάλ κόντρα στην Μπιλμπάο
Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην αυριανή αναμέτρηση με την Μπιλμπάο(22/12).
Έπειτα από την γκέλα «ολκής» απέναντι στην Καντίθ, η Ρεάλ Μαδρίτης στρέφει πλέον το βλέμμα της στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Οι «μερέγχες» έχουν στόχο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, και να διατηρήσουν την διαφορά τους από την δεύτερη Σεβίλλη.
Όμως, ενόψει της επίσκεψης σε μία παραδοσιακά αφιλόξενη έδρα, ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μόντριτς, Ροντρίγκο, Ασένσιο, Μπέιλ, Μαρσέλο, Ισκο και Λούνιν, που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό, ενώ παράλληλα θα λείψουν ο τραυματίας Καρβαχάλ και ο τιμωρημένος Κασεμίρο.
«Η αλήθεια είναι ότι μας λείπουν πολλοί παίκτες και ίσως πρέπει να σκεφτούμε μία αλλαγή συστήματος. Δεν ξέρω, το σκέφτομαι…», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Αντσελότι, εξηγώντας ότι τον προβληματίζει ιδιαίτερα η έλλειψη παίκτη που να μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά στο 4-3-3. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να με κάνει να αλλάξω (σ.σ. το σύστημα) σε 4-4-2», τόνισε ο τεχνικός της Ρεάλ.
- BHMAGAZINO: Ο αλλόκοτος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
- Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Τι αναφέρει
- Μεταξουργείο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι – Το θύμα κινείται αιμόφυρτο λίγο πριν καταρρεύσει
- Κωνσταντίνος Καβάφης: Το άγιο των αγίων του
- Πώς θα παίξουν αντίπαλοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα play offs της Euroleague
- Δημοσκόπηση: Πρώτη η Ακροδεξιά στη Γερμανία, δυσαρέσκεια για τα μέτρα του Φρίντριχ Μερτς


