Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρουμε από ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα θα αγοράσεις φέτος δώρα τεχνολογίας

Ξέρουμε από ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα θα αγοράσεις φέτος δώρα τεχνολογίας

Δωρεάν μεταφορικά, μοναδικές εκπτώσεις, άτοκες δόσεις, fast check-out, προϊόντα αιχμής σε προνομιακές τιμές και άμεσες παραδόσεις θα μετατρέψουν το huaweistore.gr στον αγαπημένο σου προορισμό ηλεκτρονικών αγορών

Το θέλαμε χρόνια και φέτος τα Χριστούγεννα έγινε πράξη: επιτέλους, το huaweistore.gr είναι γεγονός και μάλιστα ακριβώς την εποχή που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Τα προϊόντα HUAWEI, ήδη πασίγνωστα για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής τους, πλέον συνοδεύονται και από μεγάλες προσφορές, μοναδικές εκπτώσεις και άλλα προνόμια, μέσα σε ένα εύχρηστο και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Η αγορά των χριστουγεννιάτικων δώρων για τους αγαπημένους μας ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη.

Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια

Ένα κλικ. Αυτή είναι η απόσταση από την επιλογή του αγαπημένου σου τεχνολογικού προϊόντος μέχρι την άφιξή του στην πόρτα σου. Χάρη στον σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό του huaweistore.gr, βρίσκεις αυτό που ψάχνεις σε ελάχιστο χρόνο. Άλλωστε, η σελίδα είναι responsive τόσο σε laptop όσο και σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τις αγορές σου ακόμη και στον δρόμο προς τη δουλειά. Το καλάθι σου θα γεμίσει εύκολα και γρήγορα – και δεν πρόκειται να καθυστερήσεις ούτε στην… έξοδο, αφού το check out των αγορών λειτουργεί εξίσου απλά.

Δώρα για εσένα και για όλους

Η HUAWEI ξέρει ότι δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σου από το κατάλληλο gadget – και φροντίζει να… τους τα πάρετε μαζί. Τι σημαίνει αυτό; Στο huaweistore.gr, οι ήδη προνομιακές τιμές των προϊόντων HUAWEI μειώνονται ακόμη περισσότερο, μέσα από μεγάλες εκπτώσεις, προσφορές και κουπόνια.

Τα δώρα ξεκινούν από την πρώτη στιγμή: με την εγγραφή σου στο newsletter κερδίζεις απευθείας κουπόνι αξίας 20€ για την επόμενη αγορά σου.

Στις περιπλανήσεις σου στις κατηγορίες του huaweistore.gr θα συναντήσεις αποκλειστικά μοντέλα, που δεν θα βρούμε πουθενά αλλού, όπως το μοναδικό MateBook 14 11th i5/8/512, στην προνομιακή τιμή των 799€.

Αγαπημένο μας section του ολοκαίνουργιου store είναι φυσικά αυτό των χριστουγεννιάτικων προσφορών. Smartphone τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρά laptop, smartwatch με εκπληκτικές δυνατότητες και wearables που μαγνητίζουν το βλέμμα είναι στη διάθεσή σου στις πιο προνομιακές τιμές για να επιλέξεις τα κορυφαία για τους αγαπημένους σου.

Στην «έξοδο», σε περιμένουν κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις: πληρωμή με άτοκες δόσεις, δωρεάν μεταφορικά και άμεσες παραδόσεις ολοκληρώνουν την απολαυστική εμπειρία shopping.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024