Καβγάς μεταξύ ενός πατέρα και του γιου του έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ηράκλειο Κρήτης, αναστατώνοντας τη γειτονιά όπου διαμένουν. Ο τσακωμός πήρε άγριες διαστάσεις, ενώ στο σημείο μετέβησαν και αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 19χρονο γιο.
Επίθεση με καρέκλα και γροθιές
Σύμφωνα με το cretapost.gr, πατέρας και γιος ξεκίνησαν μια έντονη λογομαχία τα ξημερώματα, η οποία μετατράπηκε σε καβγά, με τον 19χρονο να σπάει το κινητό του 52χρονου, να του πετάει μια καρέκλα και στη συνέχεια να του επιτίθεται με γροθιές.
Ο πατέρας τελικά κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 19χρονο γιο του, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές, αφού κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων