Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηράκλειο - 38χρονος έμεινε κλινικά νεκρός μετά από τροχαίο - Η σπουδαία απόφαση της οικογένειας για τα όργανά του

Ηράκλειο – 38χρονος έμεινε κλινικά νεκρός μετά από τροχαίο – Η σπουδαία απόφαση της οικογένειας για τα όργανά του

Τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανα του 38χρονου ανθρώπου τους βρήκαν οι συγγενείς του στο Ηράκλειο όταν έμαθαν ότι έμεινε κλινικά νεκρός.

Να δωρίσει τα όργανα του 38χρονου που έμεινε κλινικά νεκρός στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο αποφάσισε η οικογένειά του, σε μια σπουδαία ενέργεια.

Ο 38χρονος έδινε εδώ και ένα μήνα άνιση μάχη στο ΠΑΓΝΗ, όπου είχε μεταφερθεί μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην περιοχή του Εσταυρωμένου, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και παρέμενε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όλο αυτό το διάστημα.

Γενναία και παραδειγματική απόφαση

Ωστόσο δεν τα κατάφερε, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε μη αναστρέψιμη από τους γιατρούς που διαπίστωσαν ότι ήταν κλινικά νεκρός και ενημέρωσαν την οικογένειά του. Παρά την οδύνη για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, οι δικοί του άνθρωποι πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν ζωτικά του όργανα προκειμένου να σωθούν άλλοι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποί μας.

Έτσι, στήθηκε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς αερογέφυρα ζωής ώστε να μεταφερθούν η καρδιά και οι νεφροί του 38χρονου, στο Ωνάσειο και στο Λαϊκό Νοσοκομείο, αντίστοιχα. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Κρουσώνας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024