
Άντζελα Δημητρίου – «Είμαι 67 ετών και είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου»
«Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ – α – Τετ» του Τάσου Τρύφωνος ήταν η Άντζελα Δημητρίου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της, στη σχέση που έχει με τον χρόνο και αποκάλυψε αν είναι μόνη.
«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα», είπε αρχικά.
Για τα χρήματα που έχει βγάλει, σημείωσε: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».
Όσο για τον χρόνο που περνάει; «Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα», απάντησε.
«Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», τόνισε η ίδια.
- Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ήσασταν καταπληκτικοί στα πλέι οφ – Ας πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)
- Κοινωνικός τουρισμός: Το 62% των αιτήσεων θα απορριφθούν – Σκληρή κριτική από ΠΑΝΣΥΠΟ
- Γουόκαπ: «Η ομάδα έχει χτιστεί για να πάρει την Euroleague»
- «Ποιος σκότωσε το παιδί μου» – Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 20χρονου όταν τον αντίκρισε νεκρό
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας» (pic)
- Ο Ολυμπιακός πρώτη φορά παίρνει μέρος σε final four εντός Ελλάδας



