Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πρόταση της Χάποελ Ιερουασήλ στον Τζεχάιβ Φλόιντ»

«Πρόταση της Χάποελ Ιερουασήλ στον Τζεχάιβ Φλόιντ»

Δημοσιεύματα από το Ισραήλ αναφέρουν πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει καταθέσει πρόταση στον Τζεχάιβ Φλόιντ, με την απάντηση του παίκτη να αναμένεται άμεσα.

Ενδιαφέρον από το Ισραήλ φαίνεται πως έχει προξενήσει ο Τζεχάιβ Φλόιντ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα, η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει καταθέσει πρόταση στον σέντερ του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Αμερικανός αναμένεται να απαντήσει σύντομα στις πρόταση που του έχει γίνει και για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα με τα πράσινα.

H Iσραηλινή ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Άντονι Μπένετ στην γραμμή των ψηλών, και στράφηκε στον 24χρονο παίκτη καθώς έχει γνώση από το πρωτάθλημα, μιας και την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε φορέσει τη φανέλα της Χαποέλ Γκιλμπόα Γκαλίλ.

Ο Φλόιντ τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη θέση του στο ροτέισον του Δημήτρη Πρίφτη, με τον Έλληνα τεχνικό να τον έχει αφήσει εκτός λίστας στην Ελλάδα, ενώ και ο παίκτης ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο αριστερό ισχίο.

Στον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα χέρια τους, όμως περιμένουμε τις εξελίξεις για το αν ο Αμερικανός σέντερ αποχωρήσει τελικά από τη χώρα μας.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024