Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Voice - Αυτή είναι η οκτάδα του τελικού

The Voice – Αυτή είναι η οκτάδα του τελικού

Τέσσερις άντρες και τέσσερις γυναίκες διεκδικούν τον τίτλο της ωραιότερης φωνής της Ελλάδας. Ποιος ή ποια θα τον κατακτήσει;

Η ημέρα του τελικού για το «The Voice» έφτασε. Απόψε (19/12) το βράδυ οι οκτώ διαγωνιζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και ένας ή μία θα αναδειχθεί «καλύτερη φωνή της Ελλάδας».

Στον ημιτελικό, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/12) οι παίκτες με τη βοήθεια των coaches τους χάρισαν στο κοινό μοναδικές ερμηνείες και έκαναν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην μεγάλη νίκη.

Στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιοι κατόρθωσαν να πάρουν τα εισιτήρια της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό.

Οι οκτώ φιναλίστ είναι λοιπόν

Ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκόκοκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024