
Κοροναϊός – Εμβολιάστηκε γιαγιά 106 ετών στο Βόλο
Η 106 ετών κυρία Γαρυφαλλιά, ζητούσε επίμονα να κάνει το εμβόλιο, σε σημείο που τα παιδιά της δεν μπορούσαν πλέον να της αρνηθούν.
Ζητούσε επιτακτικά να κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, αν και δεν ήταν απαραίτητο, και τελικά το έκανε.
Η 106 ετών κυρία Γαρυφαλλιά, δεν είχε εμβολιαστεί μέχρι στιγμής καθώς λόγω ηλικίας και εγκλεισμού δεν είχε κριθεί αναγκαίο, ενώ όλος ο περίγυρός της είναι εμβολιασμένος.
Παρόλα αυτά εκείνη επέμενε, σε σημείο που τα παιδιά της δεν μπορούσαν πλέον να της αρνηθούν.
Τελικά εμβολιάστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ιδιώτης γιατρός κλήθηκε από τα παιδιά της υπεραιωνόβιας, που ενημέρωσαν πως η μητέρα τους επιθυμεί να εμβολιαστεί στο σπίτι της στα Πλατάνια, όπως μεταφέρει το gegonota.news.
Θέλω να βγω νικήτρια
Η κ. Γαρυφαλλιά γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1916 στη Ζαγορά.
Έλεγε στα παιδιά της πως έζησε τόσους πολέμους που και από αυτόν θέλει να βγει νικήτρια εάν τύχει και την κολλήσει κανείς γιατί παρακολουθεί συνέχεια ειδήσεις και ξέρει πως μεταδίδεται ο ιός.
Ο γιατρός έκρινε πως η κατάσταση υγείας της επέτρεπε τον εμβολιασμό και έτσι προχώρησε η διαδικασία.
- Γιατί θα πετάξουν αεροσκάφη πάνω από την Αττική το απόγευμα της Πέμπτης
- «Η κατάσταση επιδεινώνεται»: Η Λιθουανία προχωρά στην άρση της απαγόρευσης των πυρηνικών όπλων
- Οι «baby boomers» ξανασκέφτονται τον γάμο μέχρι… να τους χωρίσει ο θάνατος – Τα «γκρι διαζύγια» που κερδίζουν έδαφος
- Και επίσημα ο Αθανασίου συνεχίζει στον ΟΦΗ
- Μηχανογραφικό 2026: Τι να προσέξετε στη συμπλήρωσή του
- «Το κιβώτιο»: Αναγνώριση βουβή, αγάπη αμετάδοτη

