Ευγενία Δημητροπούλου – Μας δείχνει το δωμάτιο της κόρης της και λάμπει από ευτυχία
Η ηθοποιός υιοθέτησε πρόσφατα ένα κοριτσάκι από την Σιέρα Λεόνε
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Ευγενία Δημητροπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες μέσω Instagram ότι αποφάσισε να υιοθετήσει με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, ένα κοριτσάκι από την Σιέρα Λεόνε.
«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!» έγραψε, χαρακτηριστικά.
Η ανάρτησή της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou)
Στο τελευταίο της ποστ μάς δείχνει το δωμάτιο που ετοίμασε για την μικρή. Στις φωτογραφίες φαίνεται να κυριαρχούν οι παστέλ αποχρώσεις στους τοίχους και στα έπιπλα ενώ εντυπωσιακή είναι και η κούνια.
Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω
- Εξερράγη το ηφαίστειο Κιλαουέα – Πίδακες λάβας έφτασαν τα 300 μέτρα
- Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιο της από τον Κιθ Έρμπαν – «Παραμένουμε οικογένεια»
- Βαλεφόλια – Παναθηναϊκός 3-2: «Λύγισαν» δύσκολα οι πράσινες και το τρόπαιο θα κριθεί στη Γλυφάδα
- Αυτές είναι οι λέσχες της «ομοσπονδίας» του παράνομου τζόγου με τα φρουτάκια – Πώς νομιμοποιούσαν τα κέρδη εκατομμυρίων
- Αυτός είναι ο πρώτος δρόμος στην Ελλάδα που πληρώνεις διόδια ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις
- 2024 YR4: Καθησυχαστική η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία – «Η Σελήνη είναι ασφαλής»




