Η Τότεναμ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την Covid -19, με την ομάδα να έχει ανακοινώσει πάνω από 20 κρούσματα, ενώ ήδη η ομάδα μετρά δύο αναβολές αγώνων σε Premier League και Conference League.

Ωστόσο, ο Αντόνιο Κόντε και το επιτελείο του καλούνται να κρατήσουν την ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό και να προετοιμάσουν την ομάδα ενόψει της συνέχειας παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Έτσι, ο ιταλός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του με όσους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του. Ο αριθμός αυτός ανέρχεται στους 12.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 52χρονος να χρησιμοποιήσει ομοιώματα παικτών, προκειμένου να βοηθήσει τους μόλις 12 ποδοσφαιριστές του που είχε στις προπονήσεις.

«Ήταν δύσκολο. Προσπαθείς να δουλέψεις στην τακτική και δε βοηθά καθόλου. Έτσι σταμάτησα να το κάνω και περίμενα. Ήταν δύσκολο να κάνουμε δουλειά με 12 παίκτες τις προηγούμενες μέρες» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Πλέον άπαντες στις τάξεις της Τότεναμ περιμένουν τους παίκτες να αναρρώσουν σταδιακά, προκειμένου να επανέλθει και πάλι η κανονικότητα στην ομάδα.