Θετικός στον κοροναϊό διεγνώσθη ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, με το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται να ανακοινώνει πως θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο.
Ο Νίκος Βέρτης είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει.
Το ΥΤΟΝ αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
«Αγαπητοί φίλοι, το YTON the music show σας ανακοινώνει πως λόγω της νόσησης COVID-19 του κυρίου Βέρτη δε θα λειτουργήσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Παρόλο που η κατάσταση του είναι καλή, του ευχόμαστε όλοι γρήγορα περαστικά και να επιστρέψει πολύ σύντομα και πάλι στις μαγικές εμφανίσεις του».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ