Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωρίδου – Δεν θα κάνω το X-Factor, παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου

Θεοδωρίδου – Δεν θα κάνω το X-Factor, παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου

«Δεν θα γίνει, το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε. Είπα ότι αν έκανα κάτι θα ήταν παρουσίαση, γιατί δεν έχει ευθύνες, αλλά το σκέφτηκα από μόνη μου, δεν μου το πρότεινε κανένας» υπογράμμισε.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε την Νατάσα Θεοδωρίδου και μίλησαν για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο Παλλάς.

«Για 34 έτη η δουλειά μου είναι αυτή. Αυτό το καλοκαίρι ήταν τόσο έντονο, που όταν τελείωσε, η ευχή μου ήταν να το συνεχίσω και ήρθε μπροστά μου η πρόταση για το Παλλάς» τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θυμήθηκε την επική συνεργασία της στις Χάντρες, με Ρέμο, Λιβιεράτο, Τριαντάφυλλο και Καναράκη. «Ήταν πολύ πρωτοποριακό που από την πρώτη νότα η πίστα γέμιζε με κόσμο που διασκέδαζε και χόρευε» σημείωσε, ενώ τόνισε πως έχει αλλάξει ο τρόπος διασκέδασης τα τελευταία χρόνια. «Ηλικιακά έχει μικρύνει το κοινό που βγαίνει έξω στα μαγαζιά, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα» πρόσθεσε.

Επίσης, μίλησε για τις κόρες της, υπογραμμίζοντας ότι «ακούει» τη νέα γενιά μέσα από αυτές. «Παρατηρώ τις κόρες μου που είναι μικρότερες, τι τους αρέσει, έτσι έχω μια αντίληψη για το τι συμβαίνει έξω» συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε τι θα γίνει με το X-factor.

«Δεν θα γίνει, το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε. Είπα ότι αν έκανα κάτι θα ήταν παρουσίαση, γιατί δεν έχει ευθύνες, αλλά το σκέφτηκα από μόνη μου, δεν μου το πρότεινε κανένας» υπογράμμισε.

«Είμαι διπλά χαρούμενη γι’ αυτό που έκανε, γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι να ξυπνάς το πρωί και να είσαι χαρούμενος» σημείωσε για την απόφαση της κόρης της να αφήσει τη νομική και να επικεντρωθεί στη ζωγραφική. «Το στηρίζω πέντε, δέκα, εκατό φορές» πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε και για το γεγονός ότι δεν κάνει πολλά stories τον τελευταίο καιρό. «Μου χάλασε η βάση του κινητού στο αυτοκίνητο και έχω αμελήσει να πάρω καινούριο και γι’ αυτό δεν κάνω βίντεο» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στον Παντελή Καναράκη. «Δεν έχει συμβεί κάτι με τον Παντελή Καναράκη. Είναι ωραίο όταν κάτι γίνεται και πιάνει ταβάνι να μην το συνεχίζεις γιατί μετά χάνει την ομορφιά του» συμπλήρωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Από το 2016 που ξεκίνησα όλα αυτό το παιχνίδι , έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα και προσπαθώ να βρω καινούρια» κατέληξε.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024