Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης εμφανίστηκαν μαζί στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Και εκτός απροόπτου μαζί θα αποχωρήσουν

Είναι δύο από τα παιδιά μιας γενιάς που χαρακτηρίστηκε ελπιδοφόρα για τον Παναθηναϊκό. Δύο παιδιά που ο Γιώργος Δώνης καθιέρωσε. Όχι απλώς διότι εκείνη η περίοδος δεν επέτρεπε στην ουσία μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό. Αλλά γιατί και οι δυο τους άξιζαν να πάρουν την ευκαιρία.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουζούκη και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Μπήκαν, καθιερώθηκαν, εξελίχθηκαν. Έκαναν τη διαφορά σε αρκετές περιπτώσεις. Συνεργάζονταν στο γήπεδο, ήταν κολλητοί εκτός αυτού.

Μεγάλωσαν μαζί, όχι μόνο ποδοσφαιρικά. Και όπως όλα δείχνουν; Θα φύγουν και μαζί. Ή σχεδόν μαζί. Ο μεν Μπουζούκης όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει σε λίγες μέρες. Χωρίς χρόνο συμμετοχής από τον Γιοβάνοβιτς, χωρίς να υπολογίζεται, βλέπει και νιώθει ότι το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό πλέον.

Ο Χατζηγιοβάνης όχι στην ίδια ακριβώς μοίρα όσον αφορά την παρουσία του στην ομάδα, πλην όμως πολύ κοντά και εκείνος στην ίδια εξέλιξη/κατάληξη. Με το συμβόλαιό του να οδεύει στο τελευταίο εξάμηνο και με τον Παναθηναϊκό να μην τον έχει καλέσει ακόμα για να συζητήσει μαζί του, περισσότερο κοντά στην έξοδο μοιάζει παρά στην παραμονή.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, ο Χατζηγιοβάνης έχει χάσει τη θέση του και στην ενδεκάδα. Με το ανέβασμα του Παλάσιος και με τον Αϊτόρ να δείχνει πλέον πως είναι ποιοτικός και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο μεσοεπιθετικά, ο Χατζηγιοβάνης έγινε εναλλακτική λύση στα πλάνα του προπονητή του. Και όλα δείχνουν… διαζύγιο και σε αυτήν την περίπτωση.

Έστω κι αν χρειαστεί να περιμένουμε το καλοκαίρι, όταν και θα ολοκληρωθεί η συνεργασία. Ίσως η πώληση του Χατζηγιοβάνη το περασμένο καλοκαίρι να ήταν η καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό. Στη λογική πως υπήρξε ομάδα (Αλτάι) που έδινε κάποια χρήματα. Ένα χρόνο αργότερα ο Παναθηναϊκός δε θα βάλει χρήματα στο ταμείο του. Ούτε από τον Χατζηγιοβάνη ούτε από τον Μπουζούκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr