
Τροχαίο με δύο νεκρούς και εγκατάλειψη στο Αιγάλεω – Το αυτοκίνητο που ψάχνει η Αστυνομία
Παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δυο ανθρώπους
Τους υπεύθυνους που προκάλεσαν το θάνατο δύο ανθρώπων τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο Αιγάλεω, εξακολουθεί να αναζητά η Αστυνομία. Την ίδια ώρα δίνει νέες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.
Ένα λευκό αυτοκίνητο που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο με δύο νεκρούς και εγκατάλειψη στη λεωφόρο Κηφισού και συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, ψάχνει η ΕΛΑΣ.
Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία ψάχνει ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας PEUGEOΤ και ειδικότερα μοντέλου 208.
Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, το όχημα διαθέτει πανοραμική οροφή και υλικές ζημιές στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και στο παρμπρίζ ενώ έχει σπασμένο το δεξί φανάρι.
Αναζητούν οποιαδήποτε πληροφορία
«Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω τροχαίο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–5788600, 210-5788611, 210-5788601 και 210-5788619» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
Το μοιραίο τροχαίο έλαβε χώρα σε παράδρομο της Λ. Κηφισού στο ύψος του ο.α. 10, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία στο Αιγάλεω.
- Θεσσαλονίκη: Με κατσαβίδι η δολοφονία του 67χρονου – Ο γιος φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι είναι ο δράστης
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντόρσεϊ «σβήνει τα φώτα» στον Ντεκ (vid)
- Αεροπορικά καύσιμα: Επιχείρηση «σώστε το καλοκαίρι» – Ο «στεγνός» Ιούλιος απομακρύνεται…
- Κίεβο: Πλήγμα στο γραφείο του ΠΟΥ – Κάλεσμα να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον αμάχων
- Τρομερό ξεκίνημα του Λάιλς στην πρώτη περίοδο
- Αφοπλισμός θα σήμαινε «ολοκληρωτική καταστροφή» λέει η Χεζμπολάχ – Ελπίζει σε συμφωνία που να περιλαμβάνει τον Λίβανο



