Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Premier League, καθώς κάθε μέρα τα κρούσματα στις ομάδες αυξάνονται.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις ομάδες που έχουν «πληγωθεί» περισσότερο από τη νέα μετάλλαξη «Όμικρον». Και μάλιστα, ο αριθμός των κρουσμάτων μέσα στις τάξεις του συλλόγου είναι αρκετά μεγάλος.
Όπως αναφέρεται, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν 19 θετικά τεστ, τα οποία είχαν να κάνουν με ποδοσφαιριστές και διάφορα μέλη μέσα στον σύλλογο. Η Γιουνάιτεντ ενημέρωσε την Premier League και μένει να φανεί εάν θα διεξαχθεί κανονικά η ερχόμενη αναμέτρηση με την Μπράιτον.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.