Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας - «Συμπαγής ομάδα η Βιλερμπάν, να περιορίσουμε Οκόμπο και Τζόουνς»

Μπαρτζώκας – «Συμπαγής ομάδα η Βιλερμπάν, να περιορίσουμε Οκόμπο και Τζόουνς»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, αλλά και για τους Οκόμπο και Τζόουνς, που πρέπει ο Ολυμπιακός να τους περιορίσει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βιλερμπάν αναφέρθηκε στο πλάνο που πρέπει να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός για να κάνει το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» και να πάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι θα είναι κλειδί η άμυνα πάνω στους βασικούς γκαρντ της γαλλικής ομάδας, Οκόμπο και Τζόουνς, ενώ μίλησε και για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν: «Δεν πιστεύω πως παίζει ρόλο το πώς ήμασταν κόντρα στην Μπάγερν, αλλά το πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Άμα δείτε τα ματς της Βιλερμπάν, πολλές φορές ήταν μπροστά και στο τέλος έχασε. Προέρχονται από 4 ήττες αλλά αυτό έχει να κάνει με το ποσοστό των βασικών παικτών τους, του Τζόουνς και του Οκόμπο. Στα τελευταία 4 ματς δεν σουτάραν καλά, όμως συνεχίζουν να είναι πολύ συμπαγείς στην άμυνα και να δημιουργούν προβλήματα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα πάνω σε αυτούς τους δύο, καθώς πρόκειται για τους χειριστές και από πλευράς μας να είμαστε συμπαγείς, να παίξουμε ομαδικά και να κάνουμε όλα αυτά που μετράνε στο σύγχρονο μπάσκετ».

Για την διαφορά της Μπάγερν με τη Βιλερμπάν: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις ομάδες. Σε κάθε μια έχεις το πλάνο σου. Απαράβατος όρος είναι το ότι πρέπει να πασάρεις τη μπάλα. Εάν επιτεθείς εγωιστικά απέναντι σε αυτές τις ομάδες δεν θα έχεις αποτέλεσμα, άρα θα πρέπει να είναι έτοιμοι οι παίκτες και στην άμυνα να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο που δείξαμε χτες στο πρώτο ημίχρονο».

Για τις απουσίες της Βιλερμπάν και τον Κώστα Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρουμε ποιοι παίκτες θα παίξουν. Φυσικά παίζουν ρόλο οι απουσίες. Ο Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας, παίζει καλά και χαιρόμαστε όλοι για αυτό, αλλά έχουν αρκετούς καλούς παίκτες στη φροντ λάιν. Πάντα επικεντρώνουμε στην ομαδικότητα και όχι στα ατομικά χαρακτηριστικά».

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024