ΚΙΝΑΛ – Δεν θα τελειώσει η πανδημία όσο κυριαρχούν η πόλωση και η δημαγωγία – «Ορθώς» διεγράφη ο Κουρουμπλής
«Στη Βουλή δεν χωρούν ακραίες συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Κουρουμπλή, που σωστά διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη
«Η δοκιμασία της κοινωνίας από την πανδημία δεν θα τελειώσει όσο κυριαρχεί η πόλωση και η ακραία δημαγωγία», επεσήμανε το ΚΙΝΑΛ.
Και προσέθεσε για τον – επίσης πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – πρωταγωνιστή του επεισοδίου: «Στη Βουλή δεν χωρούν ακραίες συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Κουρουμπλή, που σωστά διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.