Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Squid Game – Η 2η σεζόν θα είναι επική – Τι αποκάλυψε ο δημιουργός του

Squid Game – Η 2η σεζόν θα είναι επική – Τι αποκάλυψε ο δημιουργός του

Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» θα επιστρέψει, με τον Hwang Dong-hyuk να δίνει λεπτομέρειες για τα σχέδιά του και την πλοκή. Γιατί έκανε λόγο για έναν «σκοτεινό» κύκλο;

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί σε όλον τον κόσμο καθώς ο δημιουργός του Squid Game ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και 2η σεζόν.

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, που έχει σπάσει τα ταμεία, θα επιστρέψει και οι φανς της ανυπομονούν.

Ο εμπνευστής της, Hwang Dong-hyuk, μίλησε στο Entertainment Weekly και έκανε αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο, ο οποίος για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα κάνει πρεμιέρα.

«Νομίζω πως ο Gi-hun…»

«Είναι σαν τον Εκπρόσωπο, ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο» είπε ο Νοτιοκορεάτης και άφησε πολλά υπονοούμενα για το μέλλον του Seong Gi-hun μετά την απόφασή του να μην μπει στο αεροπλάνο αλλά να κυνηγήσει την ομάδα πίσω από το παιχνίδι.

Παράλληλα, σημείωσε: «Δεν είμαι σε θέση να μπορέσω να σας πω για την δεύτερη σεζόν, ωστόσο εάν υπάρξει μια τέτοια θα έλεγα πως στην πρώτη είδαμε τον Gi-hun ως ένα χαρακτήρα που η ανθρωπιά του ξεπρόβαλλε ή εκτίθονταν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αλλά νομίζω πως στη δεύτερη θα έχει μάθει αρκετά από τα παιχνίδια και η εμπειρία του από τον πρώτο κύκλο θα τον κάνει να αντιδράσει περισσότερο».

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024