Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Squid Game - Η 2η σεζόν θα είναι επική - Τι αποκάλυψε ο δημιουργός του

Squid Game – Η 2η σεζόν θα είναι επική – Τι αποκάλυψε ο δημιουργός του

Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» θα επιστρέψει, με τον Hwang Dong-hyuk να δίνει λεπτομέρειες για τα σχέδιά του και την πλοκή. Γιατί έκανε λόγο για έναν «σκοτεινό» κύκλο;

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί σε όλον τον κόσμο καθώς ο δημιουργός του Squid Game ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και 2η σεζόν.

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, που έχει σπάσει τα ταμεία, θα επιστρέψει και οι φανς της ανυπομονούν.

Ο εμπνευστής της, Hwang Dong-hyuk, μίλησε στο Entertainment Weekly και έκανε αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο, ο οποίος για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα κάνει πρεμιέρα.

«Νομίζω πως ο Gi-hun…»

«Είναι σαν τον Εκπρόσωπο, ο οποίος ήταν παλιός νικητής του παιχνιδιού αλλά μετατράπηκε στον Front Man, κάπως σαν τον Darth Vader. Κάποιοι καταλήγουν Jedi και κάποιοι Darth Vader, σωστά; Νομίζω πως ο Gi-hun θα περάσει από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα τεσταριστεί με παρόμοιο τρόπο» είπε ο Νοτιοκορεάτης και άφησε πολλά υπονοούμενα για το μέλλον του Seong Gi-hun μετά την απόφασή του να μην μπει στο αεροπλάνο αλλά να κυνηγήσει την ομάδα πίσω από το παιχνίδι.

Παράλληλα, σημείωσε: «Δεν είμαι σε θέση να μπορέσω να σας πω για την δεύτερη σεζόν, ωστόσο εάν υπάρξει μια τέτοια θα έλεγα πως στην πρώτη είδαμε τον Gi-hun ως ένα χαρακτήρα που η ανθρωπιά του ξεπρόβαλλε ή εκτίθονταν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αλλά νομίζω πως στη δεύτερη θα έχει μάθει αρκετά από τα παιχνίδια και η εμπειρία του από τον πρώτο κύκλο θα τον κάνει να αντιδράσει περισσότερο».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024