Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερκ Ντάγκλας - Πωλείται η έπαυλη που άφησε την τελευταία του πνοή

Κερκ Ντάγκλας – Πωλείται η έπαυλη που άφησε την τελευταία του πνοή

Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, πισίνα, σπα και περιβάλλεται από δέντρα και κήπους.

Το ημερολόγιο έδειχνε 5 Φεβρουαρίου 2020, όταν ο Κερκ Ντάγκλας έφυγε από τη ζωή. Ο διάσημος ηθοποιός πέρασε στην αιωνιότητα, σε ηλικία 103 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε όλο το Χόλυγουντ.

Το σπίτι, όπου άφησε την τελευταία του πνοή πωλείται αντί 7,5 εκατ. δολαρίων.

Πρόκειται για μία έπαυλη, την οποία ο εκλιπών είχε αγοράσει το 1976 αντί 400.000 δολαρίων. Εκεί «έφυγε» και η σύζυγός του, Αν, φέτος.

Βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς

Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, πισίνα, σπα και περιβάλλεται από δέντρα και κήπους. Στην έκταση υπάρχει η κεντρική οικία και ένα διώροφο σπίτι για τους φιλοξενούμενους.

«Διασκέδαζαν πολύ και μου έχουν πει ότι ο Κερκ έβαζε καλεσμένους στα πάρτι του να του δίνουν αυτόγραφα στο πλακόστρωτο της αυλής, πάνω στο τσιμέντο. Περιμένω να πάρω 15 ή περισσότερα και να πουληθεί σημαντικά πάνω από την τιμή που ζητήθηκε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της κτηματομεσιτικής εταιρείας.

Ο Ντιν Μάρτιν, ο Φρανκ Σινάτρα, ο Ρόναλντ Ρίγκαν, η Λουσίλ Μπολ και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είναι μόνοι κάποιοι από τους σταρ που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο πλακόστρωτο.

Ο Κερκ Ντάγκλας ήταν ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης του θεάτρου και του κινηματογράφου, εμβληματική μορφή μιας χρυσής εποχής για το Χόλυγουντ.

Πολλές ερμηνείες του θεωρούνται κλασικές, όπως αυτή στην ταινία «Σπάρτακος» του 1960.

Γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου του 1916 στο Άμστερνταμ της Νέας Υόρκης, προτάθηκε τρεις φορές για Όσκαρ α΄ ανδρικού ρόλου χωρίς να το κερδίσει ποτέ, ενώ το 1995 η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών του απένειμε Τιμητικό Όσκαρ για τα 50 χρόνια παρουσίας ως δημιουργική και ηθική δύναμη στον κόσμο του κινηματογράφου.

Η καριέρα του διήρκησε επτά δεκαετίες και έπαιξε σε περίπου εκατό ταινίες, ανάμεσά τους στη μεταφορά του βιβλίου «Είκοσι χιλιάδες λεύγες κάτω από τη θάλασσα» του Ιουλίου Βερν (1954), αλλά και σε φιλμ γουέστερν, δραματικές, αστυνομικές, πολεμικές ταινίες –και, μάλιστα, πολύ συχνά στον ρόλο του σκληρού.

Είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο γυναικείο φύλο αλλά ζούσε από το 1954 με την Αν Μπάιντενς.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους, όπου έχει μπει πωλητήριο

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024