Περίπου 150 άνθρωποι παγιδεύτηκαν σήμερα στη στέγη του Κέντρου Παγκόσμιου Εμπορίου του Χονγκ Κονγκ αφού ξέσπασε πυρκαγιά στο κτίριο, το οποίο βρίσκεται στη σφύζουσα εμπορική συνοικία Κόζγουεϊ Μπέι, ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Συγκλονίζουν οι εικόνες
Πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες με δύο εκτοξευτήρες ύδατος, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, και χρησιμοποιούν τηλεσκοπικές κλίμακες και αναπνευστικό εξοπλισμό στην προσπάθεια να σώσουν τους παγιδευμένους.
?? #Breaking: Over 250 people are trapped on the rooftop of the 38-story World Trade Centre tower in Hong Kong after a fire broke out. pic.twitter.com/Vd7pqZxfUE
Σύμφωνα με το δίκτυο RTHK, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως περίπου 100 άνθρωποι μετακινήθηκαν από ένα εστιατόριο προς τον 39ο όροφο, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά και καπνός γέμισε την αίθουσα.
Επτά γυναίκες και ένας άνδρας είναι μεταξύ των οκτώ ανθρώπων που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ένας εξ αυτών ημιλιπόθυμος, έκανε γνωστό η Αστυνομία.
Έξω από το κτίριο η κατάσταση είναι ήρεμη, καθώς οι πυροσβέστες έχουν αποκλείσει την περιοχή. Να σημειώσουμε ότι αρχικά υπήρχαν αναφορές για 300 εγκλωβισμένους.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας