
Ηλιόπουλος για Οικονόμου – Ο εθνικός ψεύτης συνεχίζει την κοροϊδία του ελληνικού λαού
Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο αναφορικά με την επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση, με αφορμή τη μελέτη Τσιόδρα, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος, μια ημέρα μετά το θλιβερό ρεκόρ των 130 θανάτων και τον αδιανόητο αριθμό συνολικά 19.475 απωλειών, να βάζει τον εθνικό ψεύτη κ. Οικονόμου να συνεχίζει την κοροϊδία του ελληνικού λαού», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Οικονόμου, αφού χαρακτήρισε εκ νέου ως «εθνικό ψεύτη» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τόνισε πως «είπε πολλά για να μην πει αν διαψεύδει ή όχι ότι, σύμφωνα με την έκθεση των κ.κ. Τσιόδρα και Λύτρα, χιλιάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν, επειδή η κυβέρνηση δεν δημιούργησε νέες ΜΕΘ και για τα ποσοστά θνητότητας εκτός ΜΕΘ».
Προσέθεσε, μάλιστα, πώς «δεν ξεχνάμε ότι για την κυβέρνηση η ενίσχυση σε ΜΕΘ ήταν πεταμένα λεφτά».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε, υποστηρίζοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει μέρα με τη μέρα και με κάθε τρόπο πλέον το πόσο αδίστακτος είναι».
- Φωτιές και σκύλος: Πώς μπορούμε να τον πλησιάζουμε με ασφάλεια και σεβασμό
- Βραζιλία: Γίνεται ο πρώτος στόχος νέων τελωνειακών δασμών των ΗΠΑ
- Μάρω Κοντού το τελευταίο μήνυμα: «Λυπάμαι που αυτό το καλοκαίρι δεν θα πάμε στα Καμένα Βούρλα»
- Ο Λαουτάρο αποθέωσε τον Μέσι: «Ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που έχω δει» (pics)
- Λέσβος: Φωτιά σε δασική έκταση – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Ρωγμές σε σπίτια στην Κυψέλη: «Οι καθιζήσεις μπορεί να εξελίσσονται – Απαιτούνται μετρήσεις και συνεχής παρακολούθηση»
