
EuroLeague – Δύσκολη αποστολή στο Μιλάνο για τον Παναθηναϊκό
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι
Με δοκιμασία στο Μιλάνο ξεκινά η «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό.
Οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αρμάνι (21:30, Novasports Prime) για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στοχεύοντας στο πρώτο τους φετινό διπλό.
Αναμφίβολα, το έργο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη είναι πολύ δύσκολο, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα έμπειρο και άκρως ταλαντούχο σύνολο.
Το Τριφύλλι προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Άλμπα και στο Μιλάνο θέλει να κάνει την υπέρβαση.
Οι Πράσινοι παραμένουν στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα και στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 4-10.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έφυγαν με το διπλό (65-71) από την έδρα της Μονακό, βάζοντας… φρένο στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.
Η ομάδα του Μεσίνα βλέπει Final 4, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση με 9-5.
Ο Δημήτρης Πρίφτης αντιμετωπίζει προβλήματα, με τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζεχάιβ Φλόιντ να μένουν στην Αθήνα.
Αντίθετα, θα έχει στη διάθεσή του τούς Ιωάννη Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ.
Όσον αφορά τον Μεσίνα, ο ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μήτογλου, αλλά και του τιμωρημένου Μορασκίνι.
Αυτή θα είναι η 23η συνάντηση των δυο ομάδων, με τον Παναθηναϊκό να μετρά 15 νίκες.
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες
- Μπορεί μια πίτσα να μαρτυρήσει πότε δουλεύετε υπερωρίες και πότε έρχεται γεωπολιτικός «σεισμός»;
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ




