
Αγρίνιο – Πέθανε ο γνωστός δικηγόρος Δημήτρης Τσιμπούκης σε ηλικία 62 ετών
Ο 62χρονος άνδρας είχε εμβολιαστεί, αλλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, έπασχε από υποκείμενο νόσημα
Σε ηλικία μόλις 62 ετών έχασε τη μάχη με τον κορονΑϊό ο Δημήτρης Τσιμπούκης, γνωστός δικηγόρος στην περιοχή του Αγρινίου.
Η τραγική είδηση του θανάτου του ήρθε σήμερα, μετά από 15 ημέρες κατά τις οποίες πάλευε διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Ο 62χρονος άνδρας είχε εμβολιαστεί, αλλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, έπασχε από υποκείμενο νόσημα.
Η τελευταία ανάρτηση
Η τελευταία του ανάρτηση στο facebook στις 30 Νοεμβρίου, μάλιστα, προκαλεί ανατριχίλα.
«Ο covid φαίνεται ότι με νικάει. Διασωληνώνομαι και μπαίνω εντατική. Ευχηθείτε μου καλή τύχη» έγραψε ο δικηγόρος.
Με δική του ανάρτηση μετά την απώλεια του πατέρα του, ο γιος του άτυχου δικηγόρου ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και ενημερώνει για το πότε θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία:
- Μέση Ανατολή: Κορυφώνεται η ένταση με απειλές – Τεχεράνη: «Για κάθε νεκρό Ιράνο, θα σκοτώνουμε έναν Αμερικανό»
- Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Κ. Μητσοτάκη: Από τις πολλές σκιές μας οδηγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς – «Πάμε σε νέο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανακύκλωση;»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Έρχεται το «Ali G: Who Iz I?» με το αγενές αγόρι Σάσα Μπάρον Κοέν
- Σταύρος Γεωργίου: Νέα βίντεο ντοκουμέντα του 28χρονου μετά τη δολοφονία του ποινικολόγου
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»



